Kompiser
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_527855} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ivan H.
Hei,

I og for seg et spennende motiv. Elefanter elsker jo vann og gjørme. Og det ser ut som denne koser seg og setter pris på avkjøling i den varme solen. Gjørmen tørker etterhvert på kroppen til elefanten og beskytter den mot insekter og andre "saker".

Det jeg kunne tenkt meg her er mer øyekontakt med elefanten. Så dermed er jeg noe usikker på om denne kameravinkelen fungerer optimalt. Men det jeg liker ved den er at jeg føler meg på samme nivå som elefanten og vaskeren.

Du hadde også et vanskelig lys å jobbe med, veldig hardt lys. Dette preger skyggepartiene og fargene i bildet. Elefanten har mye gjenskin og detaljene der forsvinner noe.

Vaskeren skaper litt liv i bildet med vaskingen sin, der det skvetter litt vann. Men også her så tror jeg et utgangspunkt litt mer til venstre hadde fungert bedre, da vi hadde sett både mer av vaskingen og fått blikkontakt med elefanten.
Men det er også godt mulig du ikke hadde muligheter til det.

Uansett, et motiv som kunne vært mer spennende gjengitt.

:.Ivan.:
John R.
Må si meg enig med Holmedal her. Lyset har gjort det vanskelig å få et godt bilde- dette blir nok noe enkelt, men samtidig fungerer det ypperlig til personlig dokumentajon av noen en opplevde på reise.

Du kunne nok fått betydelig mer ut av dette bildet ved solnedgang eller oppgang.
Ketil S.
Joda, problemet med sånne bilder er at man sjelden har kontroll over lysforhold etc. Selvsagt er det alt for hardt lys. Har korrigert det som lar seg gjøre, men en del av refleksene i elefantens hud er rett og slett utbrent.

I noen tilfeller synes jeg motivets "egenverdi" oppveier slike tekniske problemer, og mener selv at det kan være (?)tilfelle her. Men bildet er også noen år gammelt, og tatt med utstyr (og kompetanse...) som ikke er helt på dagens nivå. takk for kommentarer likevel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu