Connected
Prøver meg på et motiv som jeg ikke kan, og tar gjerne imot tips.

Her har jeg brukt veldig høy ISO for å få litt grov struktur i bildet. Har gjort det om til S/H og lagt til ørlite gulfarge for å prøve å få det til å se ut som et gammelt foto.....
Syns egentlig det ble litt stilig.....
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikon AF-S VR-NIKKOR 70-200mm f/2,8G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger48
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_529124} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Hei Truls
Ser at det ikke er mange som våger seg utpå her:) Tja hva skal man si. Av og til blir man så betatt av et motiv. Hvorfor ble du betatt av dette? Gammelt og velgrodd, synes ikke det var det mest spennende motivet i verden. Men du ville ha det og er fornøyd med det.
Din etterbehandling kan jeg like. Så bra jobba med det.
Tilbake i tid. Jeg vet ikke om det var noe særlig til motiv jeg. Sier det jeg ser og mener, men andre kan mene noe helt annet enn meg. Og takk for det.
Nå har du ihvertfall fått min uttalelse:)
mvh arild
Truls L.

Tusen takk for dine synspunkter, Arild :)

Nei kanskije ikke det mest spennende motiver i verden, men det var noe med det som jeg ble betatt av. Ikke lett å forklare hva......men kanskje jeg tenkte av når noe blir litt gammelt og mosegrodd er det ikke noe å samle på mer, det er bare å skaffe seg nye ting hele tiden. Likte den mosegrodde "hatten" på ledningsholdern og den flassende malingen på veggen....

Heldigvis er det mange forskjellige smaker når det gjelder bilder, ellers hadde det blitt ganske kjedelig her i verden :)

Truls
Tom M.

Hei
Jeg liker motivet, når jeg ser på det lurer jeg på hvordan resten av huset ser ut, er det et stort flott hus eller bare ett naust tro? Liker som deg den mosegrodde "hjelmen" malingen som flasser og ledningene som kommer fra hva?
Flott bilde !
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu