-
Litt usikker på denne så jeg legger'n ut for litt pepper :-)
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger137
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_529191} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Knut Georg F.

Masse detaljer å studere, mens mannens positur og blikk fyller flaten på en flott måte. Lekre toner.
Mvh Knut
Kirsten H.

En håndverker som venter på kunder? Eller er han bekymret for værutsiktene, skal han snart hjem på scooter?
Flott bilde!
mvh Kirsten
Runa Maylen S.

Synes dette var et fint fortellende kundebehandlingsbilde.
Forretningsmannen ser oppmerksom ut - har til og med tatt av seg brillene for å snakke :)
Er litt usikker på om jeg synes øynene hans ser litt for mye til siden/opp.
At fotografen reflekteres i vinduet blir vel en smakssak, spørs hvordan bildet skal brukes. I reklamesammenheng ville kanskje denne refleksen vært uønskelig.
Ellers liker jeg de andre duse refleksene med bl.a. 2 mennesker i :)

Venche J.

Nydelig fortelling i bildet ditt med mange fine detaljer å studere.
Dette kan jeg se lenge på - og undres.
Venche.
Lars Magne S.

Her fikk tankene fart! Han er instrument (violin?)/maker/reparatør og har tatt av seg arbeidsbrillene for å hvile blikket, kanskje noe fjernt på himmelen tar han et øyeblikk vekk ifra noen detaljer han kjemper med - måtte bare være s/h.
Godt sett!
Joachim Sem C.

Jeg synes bildet fungerer bra, jeg synes blikket til mannen gir bildet et cinematisk preg, muligens fordi skuespillere blir instruert til å unngå å se inn i kameraet, og fordi han har en klassisk drømmende eller tenkende positur.
Men du ønsket pepper ;-)
Jeg liker ikke helt hvordan bena hans er amputert ved knærne, og, som Runa påpekte, så er jeg også usikker på refleksen. Det gir et meta-aspekt hvor observatøren blir observert, og det gir en følelse av at scenen er regissert, mer enn dokumentert, selv om det ikke er det.
Men det kan jo være at du ønsket at bildet skal være en kommentar til forholdet mellom formidler og motiv/subjekt, det kommer an på hvilken kontekst du vil bruke bildet i.
Are H.

Dette er et (i mine øyne) ganske vellykket street-portrett.

Posituren og blikket er det som får meg til å stanse opp. Behandlingen er var, subtil. Og det er også i den gata jeg legger et par pepperkorn: Personen og situasjonen utstråler ro, noe å dvele ved. Men så er det litt for mye rundt,som ikke bare forteller hvem han er (ikke bare at vi ser litt av deg). Jeg er temmelig sikker på at jeg ville likt det bedre om du kuttet noen prosent (15-20?) til høyre og noe mindre oppe.
Tove H.

Ikke mye pepper fra meg, jeg liker bildet godt, regisert eller ei... Men jeg ville laget et kvadratisk utsnitt med beskjæring kun på høyre side. Synes det er viktig info oppe til venstre, med fiolinplansjene... og så trenger han såpass luft i blikkretningen. Da får du bort deg selv og rotet til høyre. Bare en tanke...

Tove
Avsluttet .

Synes dette var fint. God komposisjon og fin svart/hvitt. Tipper at mannen er en fiolinmaker. Derimot så er det litt uheldig at refleksjonen av fotografen synes i vinduet.
Håvard F.

Spennende - synes dette fungerer bra Eli. Mange detaljer.. men det gjør bare at man vandrer litt rundt i bildet for å studere ... og man ender opp ved blikket hver gang... Venter han på bedre tider? Eller kanskje det kommer uvær? Bra foto.
mvh
Håvard
Eli R.

Takk for at dere har tatt dere tid! Jeg var sammen med en annen fotograf og det var hun som fikk oppmerksomheten. Jeg kastet meg ned for å prøve å bli kvitt mitt eget speilbilde men situasjonen var allerede i oppløsning :-(
Litt surt at det var det eneste bildet som kunne brukes og neste dag hadde han stengt.
Tenker det får havne i B-gruppa og at jeg kapper det mørke til høyre.
Får si som Arnold Schwarzenegger (selv om han har sagt for mye nå): I'll be back!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu