Bestemors stuevindu
Har fått en liten fasinasjon for dette vinduet. Denne gang i dagslys.
Utstyr
  • Nikon D300
  • 24-70
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger132
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_530026} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan Frode A.
I utgangspunktet liker jeg bildet. Det har et godt lys, fine detaljer og godt utsnitt. Videre formidler det en liten hverdagsfortelling og miljøskildring. Jeg ser en fin balanse i bildet, der en liten detalj som sofaputene er med på å skape symetri. Derfor blir jeg usikker på stålampa, om den burde vært flyttet bort før opptaket. I mine øyne forstyrrer den for balanse og roen i motivet.

mvh Jan Frode
Anne Gunn P.
Jeg tar den, Jan Frode, samtidig er det av og til noe med at "sånn var det" på godt og vondt. Takk for konstruktiv tilbakemelding i alle fall!

Anne Gunn
Bjørnar P.
Som dokumentasjon og minne fungerer dette godt. Har nok langt større verdi for de som kjenner rommet fra før og har gode minner fra det. Fotografiet er veldig godt egnet til å bevare gode minner, og jeg føler at det er det du gjør her.
Rent visuelt ville kanskje bildet tjent på større renhet i uttrykket. Et utsnitt som bare inkluderte vinduet og utsikten (da måtte du flyttet lampa og kanskje sofaen også) hadde vært spennende, da vinduet da hadde blitt en naturlig innramming samtidig som innramminga hadde blitt en del av fortellinga. Sluttresultatet hadde sannsynligvis blitt mer interessant for "oss andre" på den måten , men kanskje mindre interessant for dere "innvidde". Kanskje den beste løsninga er å ta bilder med ulike uttrykk, der du favoriserer " de innvidde" noen ganger og resten av oss en annen? :)
Terje K.
Jeg er nok ikke de som på død og liv skal må ha den perfekte komposisjonen - ikke nå lenger i alle fall :-)
Jeg vil ha bilder som rører det indre i meg og det gjør dette. De fleste av oss har eller har hatt en bestemor som vi har besøkt og jeg skal vedde ganske mye på at mange av oss nokker gjenkjennende nå vi ser på dette bildet :-)
Jeg syns lampa godt kan være med, den gir, sammen med mye av det andre et hint om i hvilken tidsepoke personenen som bor her tilhører. Fin eksponering og solstreifet ute løfter bildet :-)

mvh
Terje
Anne Gunn P.
Tusen takk Terje, nå ble jeg glad! Føler av og til at vi analyserer bilder i hjel, og denne stålampa kunne jeg selvsagt flyttet, men jeg ville ha den med. Mener selv at den blir en del av komposisjonen i dette bildet, og så lenge jeg velger denne typen motiv, blir det mer med tanke på å skape en føleles av gjenkjennelse. Derfor lot jeg det være som det var.

Anne Gunn
Terje K.
Vi tar altfor få slike bilder fra dagliglivet - du burde jo ta noen av bestemor også ;-)

Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu