Neil Young-Kalvøya-93 (Helpless)
Gammelt bilde som har ligget i en skuff. negativene er nok borte, og jeg har endelig somlet meg til å scanne gamle bilder fra den tiden jeg smuglet inn kamera sammen med spriten, og fotograferte i smug helt til kameraet ble konfiskert av vaktene. Morsomme minner!
Har gjort svært lite med etter scanningen. Teipbiter etter at det har hengt på studenthybelen, skrukker etter dårlig oppbevaring og en elending fremkalling i hobbymørkerom er med på å gjøre at jeg faktisk liker det som det er. Spor...
Bildet inngår i albumet Konsertbilder -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_530124} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
Innholdsmessig sikkert viktig for deg, som en katalysator for gode minner.
Jeg opplever ikke den stemninga som sikkert var der, og den dårlige tekniske kvaliteten gjør ikke saken bedre.
At du liker det "rufsete" godtar jeg, men personlig kan jeg ikke se at det er et positivt bidrag til bildet. Bedre etterarbeid kunne løftet bildet betraktelig i mine øyne, men spesielt interessant hadde det ikke blitt for meg uansett. For blodfans av Neil Young kan det nok være veldig annerledes.
Arne Henning G.
Var nok forberedt på lunken holdning til dette bildet. Det er jo ikke det mest spennende konsertbildet, og det oser heller ikke stemning. Derimot er dette et Neil Young-bilde av mannen i kjent positur over pianoet i dagslys. Men jeg tenkte kanskje at scanningen av dette bildet kunne vurderes i forhold til dette med å manipulere bilder. Bildet er slik det er, falmete og skrukkete... Hadde det blitt bedre med optimalt etterarbeid? Eller har tidens tann tilført noe?
Wilko J.
Som stor fan av CSN&Y synes jeg jo at dette var kult....så nær og som han ser ut....topper. Bildet er av "bar" kvalitet.

Mvh Wilko
Arne Henning G.
Takk for "blodfan-kommentar"!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu