Det våres
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_530197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roy Arne K.
Hei
Liker egentlig det jeg ser.
Liker også toneomfanget ditt her. Synes også eksponeringen sitter bra.
Når det gjelder kompen din her - den synes jeg er vel midstilt. Jeg ville ha kuttet en del bak modellen. Og når det gjelder modellen så ser det ut som om hun sliter med å få bøyet hodet langt nok bakover. Synes den bevegelsen er litt overdrevet.
Ellers er dette et bra bilde - og veldig bra i sort/hvitt.

RAK-foto
Ole Walter S.
Hei Johan, jeg likte bildet veldig godt, lekkert i svart-hvitt. Men det er et par ting; 1) du har plassert modellen rett foran et grantre så det ser ut til at det stikker opp av munnen hennes(!) Det virker litt lite gjennomtenkt. Antar at du har hatt kameraet på stativ og vurdert modellens plassering nøye så du burde kanskje ha sett treet som stakk opp. 2) det virker som om modellen ikke helt vet hva hun skal gjøre med foten sin så derfor har hun løftet litt på tærne noe som her kan virke som "anspent" og som ødelegger litt. 3) Modellens hånd burde vært mer med på bildet, nå ser det kun ut som en "kuttet arm/hånd.

Eksponeringen sitter så det knaker i mine øyne, det er en flott jente du har tatt bilde av og som nevnt flott i svart-hvitt. Vil gjerne se flere av bildene du tok :-)

Ole Walter
Bjørn K.
Hei

Et bilde jeg likte godt og som fikk frem lysten til å ta turen ut og gjøre noen shoots med modeller igjen:-)
Teknisk sett er bildet meget bra og gjør seg godt i S/H. Komposisjonsmessig er det sagt en del om plassering av modellen i bildet og grantreet i bakgrunnen. For meg virker det også som hun sitter litt "bak" kanten, så jeg ville nok ha forsøkt et bilde der hun flytter seg litt nærmere kameraet dersom dette er mulig (snakk om små justeringer)

Utover det er det bare å gratulere med et fint portrett.
Terje K.
Skarpt med fine toner i etterbehandlingen, men jeg kan ikke fri meg for, at det nok ikke er beste plassen å legge seg ned naken og det syns jeg dessverre poseringen bærer preg av.
Ellers klarer jeg ikke å undres litt av noe som ser ut som selektiv utvisking bak modellen, fra kneet og opp?
Arve Herman T.
Knall bra bilde av en vakker og flott modell. Helt klart en bilde som gjør seg godt i S/H, og likte utsnittet og plasseringen her.
Det meste er vel sagt over her, men jeg likte dette godt Johan.
Mvh. Arve Herman Tangen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu