Møte
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger161
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_530592} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lars Ivarson F.

syns dette var ein fin komp med gode fargar og lys..flotters
Marit O.
+1
Sån som dette skjønner jeg ikke Tove!
Faller ikke ismak hos meg
blir faktisk lei meg når jeg ser du legger ut noe sånt!
Det er jo så plastik fantastisk at jeg ikke har ord!

Sikker di som syntes dette er WOW :)

Sorry,men ærlig! :)

mvh

Marit
Solvår B.

Jeg skjønner at Drivdalsgubben har vært innom og prøvd å sjarmere deg med blomster. Her ser vi resultatet. Men tror du han godtar at du kaster blomstene på havet? Jeg synes du lever ganske farlig akkurat nå. :)))
Eg e jysla spende på fortsettelsen.
: ) Solvår
Tove H.

Hei og tusen takk for svært ulike kommentarer, her var det spennvidde, gitt! Bildet var ikke ment å være bare pent. Det er et møte.. havet og orkideen, ser pent ut, men det er et møte som ikke går! Ville lage et "umulig" møte.... ikke sikkert dette var særlig vellykket, men det var nå tanken bak. Ingen Drivdalsgubbe i min nærhet, Solvår - men det kunne vært likt ham å gjøre dette.

Tove
Duy P.

Annerledes blomsteren fotografi, men den faller ikke jeg for heller.
Synes at det ser uekte ut. Bare konstruktiv og ærlig mot deg Tove.

:) duy
Avsluttet .

Jeg BARE må innpå her:)
Flere hundre opptil 1000 bilder blir kommentert i døgnet.
Å gid a meg så skuffet jeg blir mange ganger om "pent bilde" osv osv. Bilder som ikke egner seg i et fotoalbum får slike kommentarer.

MEN, når først en våger, som her, Marit, å si hva hun mener ærlig og oppriktelig, så kan horden følge med i det negative.

Me e løgne sånn.

Jeg ville så inderlig vel håpet på at det ikke skulle være slik. At kommentarene spriker fra det ene ytterpunkt til det andre, slik ville jeg hatt det. Men nå er det jo ingen av oss som kan styres. Vel, sier du det mister Aase?? Merkelig, for vi blir da styrt her i kommentarene over. Javisst, ja men da blir vi jo styrt allikevel da. Dumt.
Ja det er dumt. Som kommentator for over 10.000 bilder over en 5 års periode, savner jeg enkeltmenneskets oppfatning av et bilde. Det kan se ut som at mengden blir styrt av allerede innkomne gode kommentarer.
Jeg er nokså raus begge veier vet de fleste.

Vel nok om det.
Vi er alle på jakt etter det unike, det "annerledes" bilde som kan fenge andres oppmerksomhet, ikke bare på godt, men også vondt. Det er et slikt bilde du har her Tove.

Slike bilder blir ofte gjennstand for "utvidede" kommentarer.
Og det synes jeg er kjempespennende. Jovisst liker jeg fuglebilder, ja jeg svelger det meste. Det blir liksom ikke så mye å debattere om, i et fuglebilde.

Stå på Tove, jeg vet du ikke er skuggeredd. Du har mange stunts som har aktivisert meg mang en gang.
Jeg kunne tatt en overhøvling på dette bildet, men nevner bare det viktigste som jeg vil si:
Lyset. Lys på havoverflaten og på blomsten stemmer ikke. Dermed blir det plastik fantastisk.

Farvene harmonerer. Så det er bra.

Et forslag: Tror jeg ville spandert en blomst eller to, latt dem flyte på bøljan blå. Det ville ihvertfall blitt ekte.
Men nå skal jo ikke alt være ekte.

Slik kan vi holde på i det uendelige.
Liker det litt. Og liker at du har lagt blomsten slik at man kan forestille seg stilken på vannet der i høyresiden.
Prøv en gang til, om du har lysst:) Det er lyset på elementene jeg først og fremst reagerer på, de stemmer ikke overens.

Takk for oppmerksomheten:)
mvh arild

Tove H.

Tusen takk, Duy, ja, er med på at det ser uekte ut, det er et umulig møte og går ikke... elementene er ekte, men møtes bør de ikke.
Tusen takk, Arild! Det var kloke og gode ord! Du kommer med saklig kritikk som jeg skal ta meg ad notam. At lyset ikke stemmer kan ikke forsvares, det burde jeg sett. Takk for at du også prøver å finne positive ting ved bildet. Men det holdt ikke vann, ja, sånn kan det gå. Liker å høre hva folk mener, ærlige kommentarer må vi ha, noe annet er meningsløst.
Så igjen takk. Jeg lar dette bildet ligge og prøver meg med nye stunt snart, eller stunt behøver det ikke nødvendigvis bli... :-)

Tove
Tom E.

Herr Aases velvalgte ord dekker mye av det jeg også tenker om bildet. Samtidig liker jeg ideen din her, særlig på grunn av kombinasjonene i farge og form. Orkideer kan være fryktelig vrange å ta bilde av, de reflekterer ofte lyset på en måte som gir et inntrykk av noe plastikkaktig. En teknikk du kunne forsøkt er å ta bildet i et mørkt rom mens du belyser blomsten med en lommelykt gjennom et lommetørkle. Det kunne gitt et mykere uttrykk, og dermed et bilde som du lettere kan kombinere opp mot andre ting.

Tom
Tove H.

Hei Tom! Enig i at Arild hadde et fortreffelig innlegg. Og du kommer i tillegg med et godt råd når det gjelder orkideer og lys - tusen takk for det, tror absolutt det kan være smart å "male med lys" for å unnga plastic-faktoren ... Om det blir en neste gang, blir det m lommelykt i mørket :-)

Tove
Anne Elisabeth S.

Om bildet ditt faller i smak eller ikke, så har du fått mange treff på det, og mange kommentarer. Sånt er spennende, for det gir debatt. Det kommer også tips, som vi alle kan ha glede av. Det er mye kjedeligere å ikke få kommentar
Anne Beth
Inger Anne Maritsdotter V.

Ære være de som våger å stå frem med sine ærlige synspunkter her, og i så måte deler eg mange av Arild sine synspunkter om ting og tang her på dotten.

Tilbake til bildet ditt.

Det var ikke "plastic fantastic" ef tenkte da eg såg dette bildet. Det som umiddelbart kom til meg var bruk av symbolikk og metaforer.
Eg tenkte feks. at orkideer, som de vakre, men ofte dyre blomstene de er, kanskje var sett, gitt til deg eller en annen på en el.annen utstillingsåpning...........kun tanker og funderinger fra meg..............kanskje du måtte reise for dette møtet.........over en sjø.........med en båt ..........derav sjøen/vannet............slik var det eg "tolket"/leste dette bildet........

Hva eg, utover dette, synes om det........er i grunn litt irrelevant..........for meg å synse noe om......i hvertfall i denne settingen...........

Eg har veldig sans for bruk av metaforer og symbolikk......sånn generelt.......:)

God helg!

Inger Anne
Tove H.

Tusen takk, Anne Elisabeth - ja, enig:-)
Tusen takk, Inger Anne! LIker at du deler tanker - og at du tenkte at symbolikk var viktig, for dette var så absolutt ment symbolsk.
Synspunktene under bildet er nok av mer verdi enn bildet, så glad for alle innspillene.

God helg!

Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu