Frihet
Enda et av mine bilder fra en serie på til sammen åtte bilder. Bildene er fotografert i sammenheng med min bacheloroppgave på Media, IKT og design ved Høgskulen i Volda. Resten av bildene kommer etterhvert:) Håper de faller i smak.
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_531274} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars Ivarson F.

frin som fuglen..heilt klart..berre likte dette..flotters
Harald N.

Vakkert og sart bilete av dansaren.

Mvh Harald
Terje M.

Enig med Harald, flott.

Mvh
TerjeM
Avsluttet .

Nå har jeg tittet på dette bildet flere ganger, og det måtte ende med å kommentere nå.
Hvis man tenker teknikk så synes jeg du har fått det godt til, utsnittet, fargene, mykt men passende fokus. Eneste jeg syntes ble litt rart er den store forskjellen på fargen på bena og armene. Hvit/hudtone/grålig som ikke graderes på en merkelig måte. Hvis det kanskje var en jevn hudtone på hele jenta, så hadde det vært knall.

Men når det kommer til tolkningen av bildet, så blir jeg forvirret over tittelen. Synes du har fanget mye av essensen i følelsen på de to andre bildene du har laget til denne serien, men her finner jeg ikke frihet. Frihet - tenker med engang på en lykkelig person, som svever rundt, har løse bevegelser, tankefri kanskje? Men posituren hennes minner meg mer om en marionett, som henger etter trådene her. Det er sterile farger her som for min personlige mening får det hele til å virke som hun er på utstilling. Og hun mnagler det bekymringsløset smilet.

Så konklusjon, veldig fint bildet, interessant å titte på. Men tanken du hadde bak bildet klarer jeg ikke å fange opp.

Mvh Janita (og lykke til på oppgaven)
Cecilie B.

Takker for din tilbakemelding, Janita:)

En del av oppgaven har vært å finne ut hvordan andre tolker bildene mine uten at jeg på forhånd forteller hvilken følelse bildet skal uttrykke. Så jeg synest det er spennende å lese at du tolker bildet slik du gjør det:) (selv om jeg her i tittelen har avslørt hva jeg har prøvd å få fram ). Noen tolker bildet slik jeg vil fremstille det menst andre ikke gjør det.

meningen med oppgaven er at jeg skal utfordre meg selv innen fotografi, og gå i nye retninger. Prøve nye ting og ikke gå i den "safe" retningen:) Derfor har jeg gått litt i dybden med de kunstneriske virkemidlene. Hudtonene, de lyse områdene, dusheten osv, er slik jeg føler frihet. Som noe lett og friskt.

For meg er roen hun har i ansiktet noe av det som er med på å bidra til uttrykket jeg vil ha frem. Sammen med resten. :)

Jeg tar gjerne med tolkningen din som et eksempel på muntlig eksamen om det er greit for deg:)

Avsluttet .

Liker at du har hadd dine egne tanker bak dette bildet. Det er kanskje det som gir mer liv til hele, hvor du faktisk har brukt tid til å få frem en egen tolkning av av en spesifik følelse eller ide, supert.

Hvis min tolkning kan hjelpe så kjør på :)

Mvh
Janita

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu