Bresprekker ved Allalinhorn
Utstyr
  • Nikon D700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_531637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jostein F.

Her har jeg vært - også på ski. Bringer gode minner fra mange år tilbake.

Har du flere?
Wilko J.

Veldig flott Geir. Likte de 2 ved sprekken og at du fikk med deg de andre klatrerer....ser ut som et flott fjell.

Mvh Wilko
Geir B.

Hei til dere begge. Når var du der, Jostein? Jeg lurer på om du kan se noen forskjell i størrelsen på breen. Jeg regner med at det er mer i brefronten man ser tilbakegangen. Til Wilko: Dette er en av de letteste 4000-meter-toppene i Alpene. Denne og Breithorn i Zermatt er nok de to enkleste, bla. fordi man har transport opp til 3500 moh i Saas Fee og 3850 moh i Zermatt. Da er det ikke så mange høydemetrene igjen før man er på toppen. Men det er flott og mektig natur med storslått utsikt i alle retninger.

MVH

Geir
Runa Maylen S.

Mektig fjell. Her blir menneskene små i forhold :)
Fin kameravinkel, gode farger og fint lys.
Jostein F.

Geir
Det er ca. 10 år siden jeg var der med en guide fra byrået i Chamonix. Turen het "Les 4000 du Valais". Vi var stort sett på en 4000 m hver dag i 5 dager. Flotteste opplevelsen var i grunnen nedgjøring på nordsiden av Adlerpass. Nei, min hukommelse strekker ikke til å si noe om smelting. Det kan man imidlertid godt se andre steder som f.eks på Aletsch-breeen i Berner Oberland ved Konkordiahûtte, som nå ligger 120 m. over breeen (via stålleider) og opprinnelig lå ved brekanten - flott tur det også - Anbefales.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu