Settler-tour
Bosettere i Hebron gjennomfører hver lørdag ettermiddag en såkalt "settler-tour" i gamlebyen i Hebron på den okkuperte Vestbredden, under sterk militær bevoktning.
Bildet inngår i albumet Vestbredden - Under okkupasjon av Israel.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_532332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Dette er et bilde med et varm, svart-hvitt uttrykk. Videre er det tett på menneskene, og det er fint. Men bildet ser snilt ut i forhold til virkeligheten, synes jeg. Karene i bakgrunnen har sannsynligvis pistol i beltet alle mann.
Kjetil N.
Takk for kommentar. Overrasket over at du synes bildet ser snilt ut. Bosetterne på bildet kan som du sier godt ha våpen på seg. Disse turene hver lørdag er en maktdemonstrasjon, selv om de kan arte seg ulikt fra uke til uke, avhengig av alder på deltakerne og aggresjonsnivå.
Det er alltid et spørsmål om man skal gi bildene tittel el ikke. Dette bildet kunne sannsynligvis like gjerne fått "leve sitt eget liv" som u.t., så kunne betrakteren assosiert fritt, uten tekstlige ledetråder fra meg.
Avsluttet .
Jeg har ventet på flere kommentarere her, men det ser dårlig ut.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu