you left me...
Bildet inngår i albumet Bilder av Dennis Vadseth - Dennis Vadseth* (c) 2011
Utstyr
  • Nikon D300
  • 18 - 55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_532378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
+1
Dette var jo bare helt fantastisk, synes jeg, og blir samtidig veldig misunnelig både på ferdigheten og ideen din. Hvor i allverden skal han hen......det ligger jo så uendelig mye foran ham, men han ser ikke ut til å være preget av valgets kval......der han rusler ufortrødent videre inn mot eventyret........for det er jo det det dreier seg om her.....tror jeg. Dette bildet tok litt pusten fra meg. Fargene, budskapet.....ja alt traff meg her.
Siv K.
+1
Utrolig lekkert bilde! Men, kommer eller går han? Elsker at det faktisk funker begge veier. For hvis du ser på foten til høyre, så kan det være både venstre fot på tur frem i steget og da opplever jeg bildet som litt skummelt, en mørk skikkelse på tur mot meg. Eller det kan være høyre ben på tur frem og da blir det for meg straks et litt ensomt uttrykk, mitt hjerte forteller meg en historie om en ensom men sterk skikkelse som trasker på, uansett hva universet legger i hans vei.
Avsluttet .

Helt enig, Siv. Kommer han, eller går han. Veldig interessant kjenne på den forskjellen.
Astrid S.
+1
Utrolig kjekt å lese andres meninger imens du ser på bildet..tankene mine er på det samme stedet som deres, veldig interessant.
Bildet er helt magisk, veldig bra! Helt utrolige ferdigheter du har, Dennis.
Astrid
Walter S.
+1
Fri fantasi og utrolig effektiv manipulasjon her. Spreke kontraster, flotte skyer, herlige friske farger og mystisk lys, samt skikkelsen som - for meg - er på vei mot sphæren og lyset!
For meg så funker alt dette her, bortsett fra at stjernene er plassert litt for tilfeldig regelmessig - men det er bare pirk (og kanskje litt misunnelse...?).

Takk for en magisk opplevelse!

Mvh,
Walter
ketil g.
+1
Tøft og utenomjordisk resultat av tap.

ketil
Dennis V.

Tusen takk! Setter virkelig pris på slike kommentarer, og Walter, du må bare pirke, er jo det som evt vil gjøre meg bedre i fremtiden! Kommer snart enda flere bilder, så følg med :))
Christian M.

Jeg må bare si +1 til de fleste over. Kjempebra manipulert bilde fra deg!

Vh Christian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu