Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_532417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjetil N.
Så enkelt - men så originalt og "annerledes". Frekt og dristig utsnitt. Det uklare, rettvendte speilbildet av en levende hund gjør meg nysgjerrig og setter igang fantasier og tanker.
Inger-Lise S.
Dette ble skikkelig bra! Kreativt, annerledes og spennende. Meget bra komposisjon.

Inger-Lise
Erik J.
Morsomt, og en utrolig fin speiling! Du har løst det på din måte, som er bra, og det er kanskje dumt å komme med andre forslag.
Men for meg ble det ikke helt fulltreff fordi hovedinntrykket blir litt blasst, jeg klør i fingrene etter å dra fram mer tegning i skygge nr 2, og hvis den dras fram vil jeg umiddelbart savne litt mer av det egentlige dyret. Kuttet i bunnen blir for meg litt for dramatisk, og øvre del av bildet tilfører for lite. Men når det er sagt må jeg si at jeg alltid har hatt stor sans for nettopp dine utsnitt!
Avsluttet .
Hei

Jeg synes dette bildet fenger mye mer hvis det vises rettvendt, altså ikke "opp-ned" som her.

Antydningens kunst er vanskelig, men brukt riktig gjør den meg nyskjerrig. Her synes jeg det ble alt for overtydelig at speilbildet nesten ser ut som en virkelig hund. Samtidig ser man øyeblikkelig (før noe annet) at bildet står på hodet. Jeg liker at fantasien får noe å tygge på. Man må stole på at betrakteren gjør jobben sin i så måte.
Siri Elisabeth J.
Synes komposisjon, toner og alt fungerer topp på dette bildet.
Kunne og vært i sort hvitt, men det er ikke viktig. Det er så få farger som det er.
Herlig bilde!
Hilsen Siri.
Arnstein P. F.
Dette føyer seg inn i rekken av kreative utsnitt på dine bilderuter. Spesielt sv/hv bildene sitter godt i forhold til motiv, utsnitt og innhold. Dette var jo et godt speil, skygge, utsnitt av en grassiøs 4refoting. Gode fargetoner.
Mvh ApF
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu