Hanne
Studio bilde, bakgrunn lagt på i ps.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_533337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
John B.
+1
Absolutt ikke noe dårlig bilde, men drister meg dog til å si at dette er ikke blandt dine beste...
Det er noe med hennes positur som skurrer mest i mine øyne, mens resten av bildet er bra!! Jaja, det blir nok en smaksak dette da!!
John B.
Eric F.

takk for kritikken, er nok noe posert :)
Avsluttet .
+1
Først vil jeg bare legge til at jeg synes du er en av de bedre fotografene her inne, og liker som oftest de bildene du legger ut (veldig mye interessant å se på), du får motivene til å "poppe" ut av ramma.

Men ja hiver meg inn på en liten kommentar her. Synes du har utvist god teknikk og fått fanget et pent bilde. Personlig smak (uff uff) - for mye softing av huden som gir litt for smooth look, for balansen mellom den røffe bakgrunn og motivet faller litt av. Men godt planlagt med klærne i forhold til lyset på resten av bildet, hvor det mørke og lyse matcher opp mot hverandre.

Men så var det posituren jeg ville være med å diskutere. Tror dette hadde fungert hvis modellen hadde hadd litt mer attitude, et fokusert blikk mot tilskueren. Vet ikke om det forklarte det godt nok. I tillegg et fint vind blås i håret så hadde dette bildet og sagt "popp".
Tilslutt hånden som "stikker ut av magen" ser litt klein ut, men dette kom jeg først frem til etter lengre studering av bildet.

Keep up the good work

Mvh
Janita
Eric F.

Hei, takk for en vellskrevet tilbakemelding :)

ja kunne ønsket meg at kunden hadde mere å gå på uttryksmessig :)

angående glatthet på bildet, så har jeg faktisk klart å glemme å skarpe opp bildet før jeg la det ut :P kan se en tettere utsnitt på bildet her om ønskelig: http://www.fotofashion.no/2011/06/to-modell-bilder/
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu