Sienna panorama
Panoramabild over torget i Sienna Italia
Bildet inngår i albumet Italia -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-06-10 23:27:58
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_533476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Venche J.

Storslåtte bygninger i det flotte panoramaet ditt.
Ser på bygningsmassen og lys. Mistenker deg for å ha brukt tryllestaven og skapt litt repetisjon her, uten å være sikker. Har aldri vært i Sienna. :)
Jeg tenker på bygningene i venstre og høyre kant. Er det slik i virkeligheten?
Nysgjerrige Venche.
Lars-Anders M.

Bildet er sammensatt av 11 bilder tatt med min vidvinkel i portrettformat. Sammensatt med photomerge i photoshop. Det ble litt ujevnt utfylt i kanter der har jeg klonet litt. Og om dere ser mitt på bildet er min kone klonet bort. Hun ble meget rar da hun sto i forgrunnen. Men bildet er ekte panoramabilde. Se paret som er med på begge sider. Bildet dekker litt mer en 180 grader.
Mvh
LAM
Venche J.

180 graders dekning og vel så det.
Da skjønner jeg, Lars-Anders. :)
Venche.
Per Ove H.

Kreativt og morsomt bilde selv om det ikke helt lett å kjenne seg igjen - med unntak for rådhuset med tårnet og noen andre bygninger. En fantastisk opplevelse å komme frem til Campoen etter å ha gått i de smale gatene!

Mvh
POH
Lars-Anders M.

Per Olof. Det er 180 graders bilde sammensatt av 11 enkeltbilder. Så du får alle fasader med, derfor tror jeg du ikke er helt med.
Mvh
LAM
Per Ove H.

Lars-Anders, jeg er med, men innser at jeg har uttrykt meg upresist. Det jeg synes er kreativt her er nettopp at du i stedet for et tradisjonels vidvinkelbilde velger å sette sammen flere bilder og dermed vise hele fasaderekken rundt plassen. Ditt bilde vil være noe annerledes enn andre bilder fra stedet og det bildet som sitter i mitt minne (var der i 1999). Når jeg skriver at jeg bar kjenner igjen rådhuset og noen andre bygninger så burde jeg skrevet mer presist at jeg bare minnes rådhuset og noen andre bygninger. Med andre ord mer enn kritikk av eget dårlig minne enn av ditt bilde. Det presenterer et av Italias best bevarte middelaldertorg på en kreativ måte og utfordrer meg som vanetenkende turistfotograf.

Mvh
POH
Lars-Anders M.

Det er naturligtvis 360 grader jeg skrev feil. Ok
LAM
Erling K.

Dette liker jeg! Fint arbeid i PhotoShop. Liker godt at du har latt huset ytterst til venstre gå igjen ytterst til høyre for å dukumentere at det går helt rundt.(Er mere enn 360 grader.)

mvh Erling
Lars-Anders M.

Takk Erling
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu