Stille flyt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-06-12 22:35:40
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikon 50/1,4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_533825} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Sif Eva Viola B.

Speilingen i vannet er helt nydelig. Jeg liker bildet veldig godt . Jeg personlig ville fjernet stokken i fossen men det er jo en smaksak :-)
Mvh
Sif
Maria Therese H.

Vanskelig å velge her, de har begge noe for seg på hver sin måte.
Utrolig fine farger og fin speiling...

Lander på v2 da man får mer av helheten.

Veldig bra!

Mvh
Maria
Erlend S.

Jeg liker egentlig 1 best, fordi den gir en tettere trolsk stemning. Jeg er selv en som tar bilder av vann og fosser, men synes at du har ett mørker og mer eventyrlig uttrykk enn jeg har. Inspirerende!

Jeg synes stokken er ett viktig, litt trolsk , element.
Are H.

Takk, alle tre.
Sif Viola; det kommer nok ikke på tale å fjerne noen stokk. Ikke fordi jeg nødvendigvis vil ha den der, men fordi det føles for drastisk i forhold til mine "regler" for hva jeg driver med. Og så synes jeg, under tvil, at den "fingern" passer litt også.

Maria Therese: Glad for at du liker V2. Grunnen til at den ikke er lagt ut som originalen er at det er litt bevegelsesskarphet der (mose er ikke noe godt stativ). Men jeg liker feelingen best der.

Erlend: Trolsk? Ja, jo... Det pussige er at dette er 7-8 meter fra skogsveien til Øyungen i Maridalen, en rute jeg ofte velger med familien, uten noensinne å ha lagt merke til dette lille vannfallet (nå var det heavy regn nylig...). Og dette var søndag, altså en strålende sommerdag. Så jeg stod der, nesten i spagaten, og lyttet til livet og alle gode greier i skogen, og følte dette som et av de mykeste stedene jeg noensinne har sett. Men når jeg først valgte mørke eksponeringer, så blir det litt annerledes...
Linn H. H.

Dette likte jeg veldig godt! Nydelig. Speilingene i vannet, så rent og naturlig, lyset som sniker seg frem. Liker helheten i v2 best, med solstrålen som treffer vannet så vi ser bunnen og mosen på steinen, men når det kommer til fargene liker jeg varmen i originalen best.
Mer som fascinerer meg i v2, så holder en knapp på den :) Igjen, nydelig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu