badetid
når vennene dine begynner å få barn, betyr det at du er i ferd med å bli voksen?
Utstyr
  • m6
  • voigtlander
  • Brennvidde28mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annetsort hvitt, trur det var hp5 pusha til 1600. fremkalt på toan og skanna på kjøkkenet i heimen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_534153} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Fint fanget hverdagssituasjon med litt av hvert rundt omkring som gjør at man blir sittende en liten stund og se på bildet. Fjernsynet og typen i bakgrunnen er med på å skape stemning. Alt i alt et meget vellykket "snapshot".

Tor-A
Liv F. D.

Nydelig, litt nostalgi over dette. Satte meg litt tilbake i tid pga. sv/hv og den gode atmosfæren i bildet. ...der mor steller barn og far "leser avisa" om du skjønner.
Flott fra deg!

mvh
Liv ")
Willy K.

Liker bildet ditt! Mye mer innhold enn jeg først trodde. Det som vel er en daglig situasjon i de fleste småbarnsfamilier, men jeg savner litt nærhet i bildet, og synes dermed det sier litt om rutiner som kommer i veien for relasjonene. Det var sikkert mer kontakt mellom mor og barn før og etter at bildet ble tatt. At far(?) står med ryggen til og prater i mobil(?), og at tv'en står på selv om ingen ser på den, synes jeg gir bildet mye innhold. Linken mellom barnet og kosedyret i sofaen (pause pga badet) er egentlig det jeg oppfatter som varmest i bildet. Sikkert ikke sånn du hadde tenkt det, men sånn ser jeg dett. Teknisk er det endel støy, kanskje tilsiktet(?), uansett greit nok for meg :-)
Wilko J.

Helt konge. Slik var det hjemme hos meg i 1965.....tv-var mindre og vi hadde ikke tlf. men ellers likner det meget....kuuult..Bra gråtoner, artig vinkel.

Takk,

Mvh Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu