Brååthengården i Gamle-Hokksund blir flammenes rov
Mandag 13. juni brant den erverdige Braathengården i Gamle-Hokksund ned til grunnen. Den verneverdige Falchegården fra 1760 sees til venstre, og eieren av denne ser på dramaet som utspiller seg fra sin egen gårdsplass.
Utstyr
  • Canon EOS-1D Mark II
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_534258} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bente S.

Artig todeling av bildet! Solen skinner visst på eieren selv om eiendommen går opp i brann. LEtt å lage en historie her.
Bente
Willy K.

Egentlig et litt rart bilde, synes mannen ser litt fornøyd ut, sikkert pga fotografen, men det ble et litt feil uttrykk i denne sammenhengen. Forresten er vel blikkretningen ikke mot selve brannen? Uansett et fortellende bilde fra en tragisk hendelse. Liker at du har fått med brannmannen og slokningsaktivitet i bakgrunnen.
Avsluttet .

Særlig større kontrast kan det vel ikke bli :) Bildet får meg til å stoppe opp å tenke og det liker jeg.Ganske bra disposisjon av billedflaten og fint lys. Mulig sorthvitt ville vært et enda bedre valg.

Bente
Bjørn Erik N.

Takk for alle tilbakemeldingene, positive som negative. Dette gir meg det jeg trenger av momenter for å ta bedre bilder. Tusen takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu