Taksim square 2
Dette er det siste i en triologi fra Istanbul hvor bildet er i sort hvit og noen elementer i bildet er i farger. dette er nok min oersonlige favoritt av disse tre bildene.
Liker det jeg.
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2011-06-15 11:56:53
  Versjon #2
Utstyr
 • Canon 450
 • -
 • Blender-
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_534312} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.

Artig kombinasjon av farger og svarthvit.
Skarpheten sitter også, men bildet bør rettes opp da det heller mot høyre hvilket vi ser både på stolpen til venstre og trikken som begge har slagside.

Roar
kristin P.

Takk for hyggelig tilbakemelding Roar, men når det gjelder den trikken og stolpen så er jeg skikkelig uenig med deg altså;-) i orginal versjonen har jeg rettet opp bildet i forhold til bakgrunnen og ikke trikken og stolpen.. det er helling på endeholdeplassen det trikken står og den stolpen er nok ikke av de retteste;-)
Jostein Aarhus B.

Dette bildet likte jeg veldig godt! Stilig med "color splash", bra komp. Må også si meg helt enig med deg ang. orginalen og vers. 2! ;)

Vh
Jostein
Johan S.

Jeg synes dette er et vanskelig bilde å vurdere. Du inviterer til så mye at det blir for mange historier. Du har hjulpet meg i prioriteringene med å kun ha farger på trikken og plakaten. Der har du i gjengjeld veldig sterke og klare farger. Prioriteringen av trikken skjønner jeg, men ikke plakaten. Jeg skjønner ikke hva som står der og forstår heller ikke symbolbruken, men jeg skjønner den er viktig (det understrekes ytterligere av at de som satt opp plakaten har belyst den med tre store lamper).
Jeg registrerer at du har valgt å nedprioritere den fine arkitekturen og historiene som sikkert utspant seg på holdeplassen. Den plakaten må være viktig!

For meg blir det for rotete og når jeg i tillegg ikke skjønner hovedmotivet faller jeg fra.

mvh
Johan
kristin P.

Hehe jeg liker diskusjoner jeg Johan. store deler av Istanbul er gjennomsyret med reklame plakater i sterke farger mange er skikkelig svære mye større en den her. det jeg var ute etter her var å fremheve kontrastene mellom det gamle klassiske Istanbul og det nye grelle preget mange steder med store skrikende plakater og reklame effekter.
Avsluttet .

Jeg må innrømme at jeg synes du gjør en god jobb med dine bilder fra storbyen.
Det er jo så ufattelig mye som kan ta ens oppmerksomhet, og da synes jeg at du gjør det helt riktige her ved å isolere med en blanding av farver og sort/hvitt.
Meget bra jobba.
Når det gjelder skjevheter så kan de oftest aksepteres, ser du er nede på 27mm brennvidde og da blir det slik.
Jeg vil ha det slik som det er i v1. Men synd med lyktestolpen som heller så mye. Ikke kan du kutte det bort heller, for da kommer jo trikken helt uti bildekanten.
Det finnes et godt verktøy i PS CS til dette, nemlig "skew". Ligger under "edit" og "transform".

Da kan du dra stolpen rett uten at resten av bildet følger med som det har gjort i v2.

mvh arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu