Himmelens kunstverk
En utrolig deilig sommerdag gikk mot slutten og kvelden ble nydt på terrassen når disse vakre skyene dukket opp og laget sitt egne lille kunstverk...
Utstyr
  • Canon Eos 60D
  • Sigma Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC ASP
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er forsiktig blitt etterbehandlet med kun justeringer av farger og kontraster
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_534358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Vidar H.
Samme som forrige (evt neste) bildet ditt: Det meste er bra, men det mangler en detalj, en forgrunn eller bakgrunn. Et blikkfang som enten en starter eller avslutter med.

..hvis du forstår hva jeg mener, litt vanskelig å forklare. Se f.eks http://www.flickr.com/photos/ianmoran1970/5370004400/ eller http://www.flickr.com/photos/dcdead/5828049646/

Og det er ikke for å kritisere, men for å hjelpe. Been there, done that, som man sier.
Marianne Holmstøen A.
Hei igjen Vidar!

Takker igjen for hyggelig tilbakemelding.. Og jeg tar ikke kritikken din negativt.. Tar det med meg videre som læring jeg.. SÅ det er bare å komme med det du har på hjertet..
Når det gjelder dette bildet er jeg ikke helt enig med deg..
Syns den hvite skyen som flyter nedover i bildet er mitt blikkfang her og ble i utgangspuktet hovedmotivet i bildet.. Men det er jo øyet som ser...

-Marianne
Elin L.
Øyet mitt ser også skyen som flyter nedover som hovedmotivet og skyene og himmelen, blir derfor bakgrunn nok for meg ;-) Jeg synes det er vakkert komponert...men, skulle jeg si noe, ville jeg ha hatt den flytende skyen mer diagonalt..men, det er smak og behag. Et vakkert foto!!!
Marianne Holmstøen A.
Hei Elin!
Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding...

-Marianne
Hans Petter S.
Her ser jeg det samme som deg Marianne, dette bildet har du komponert godt! Et spennede og flott bilde, fine skyer og himmelfarger. Og som du sier, her danner skyene sitt eget lille kunstverk. Dette bildet trenger ikke noe mer, det fungerer utmerket akkurat slik du har komponert det:)
Marianne Holmstøen A.
Hei Hans Petter!

Tusen takk for tilbakemeldingen...

Ha en fin dag videre..

-Marianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu