''Bjarne''
Ikke godt nok for ''blinkskudd'' i fotografi 1975, gull i Los Angeles County Fair, (1500 delt.) 1978, delt 2 pl. Mammanett 2003.
Bildet inngår i albumet Barn -
Utstyr
  • Nikkormat
  • Nikon
  • Brennvidde135mm
  • Blender-
  • Lukker1/30s
  • Filmtypetri x pan
  • Nei
  • AnnetOvereksponert og overfremkallt i Microdol X, (p.g.a. helt flatt lys)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_53459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Arild S.

Er vel ikke annet å si enn at det er knakende god fanget!

Arild
Knut-Inge J.

'Blinkskudd''!
Lars L.

Synes kanskje det kan beskjæres i toppen. Forøvrig slapp kontrast, men det vet du jo. Regner med du har gjort en del forsøk med scanning o.s.v. for å få mest mulig ut av et vanskelig negativ med tanke på kontrast forbedring i PS.
Enkelte har jo klart å få svært så brukbart resultat ut av negativer som med tradisjonell kopiering har vært svært vanskelige.

Ellers enig med AS og KIJ.
Jo Grim G.

Hei! Lars Larsen!
Hva er kontrast? Hva er toner? Hva er lys?
Jeg stiller deg de tre spørsmålene, fordi jeg mener at det er helt svart under skyggelua, og utbrent hvitt, i en hår dusk, mot høyre av bildet. I så måte vil jeg gjerne stille et høflig spørsmål: Hva er kontrast for deg???

MVH
Jo Grim.
Silja H.

Nydelig! Får meg til å tenke på Emil i Lønneberget !
Jo Grim G.

Hei Silja!
Du har nok rett bare jeg var mye verre!
Jan N.

Meget bra!

JanJ
Haakon D.

Bjarne???
Mener jeg har sett dette bilde hjemme hos familien!!

Knall Bildet! Et meget typisk uttrykk selv 20 år senere!

Forøvrig......
Meget fornøyd med FOTO.NO gennerelt, men disse diskusjonene har jo tatt helt av...!!! Hyggelig å få konstuktiv kritikk på bilder, men det har jeg sett lite av her!!
Tror vel Jo er en kompetent fotograf!

Mvh
Asle
(Venn av Familien Bjarne)
Jo Grim G.

Heisann Haakon!
Opprinnelig het faktisk dette bilde Bjarne, men fordi jeg antageligvis har vært inne å rettet en av mine mange skrivefeil har jeg greid å miste tittelen. Det er nå rettet.
UANSETT!
Ikke mobb Bjarne! For meg er han forsatt den lille luringen, han var den gangen.. Etter dette bildet ble tatt! Fikk han is, og blid ble han! Jeg innrømmer gjerne, at jeg som Foto.no ville si; PROVOSERTE frem uttrykket.
(Ser ut som om jeg har beholdt den evnen, selv om det i den forbindelse, er på jakt etter lærdom, og som motstander av desinformasjon og sensur, av den ytringsfrihet vi burde verne om).
Jeg er enig med deg hva diskusjonene angår! Til nå er jeg blitt senurert av Foto.no 2 ganger. Videre er jeg to ganger, og fortsatt.., nektet adgang til bilder hvor, diskusjonen har pågått. De har også fjernet, den informasjonen som skulle til, for å forstå utgangspunktet for den tekniske bildekritiske diskusjon.

Dette sier jeg, med fare for å bli kuttet nok en gang!
Her er det IKKE høyt under taket hva ytringsfrihet angår...

Uansett, Tusen takk for en hyggelig billedkritikk, fra ett uventet hold! Den gang, jeg tok bildekritikk av bildene dine, ante jeg ikke, at du var venn av Bjarnes familie, og jeg kan forsikre deg om en ting. Det hadde ikke spillt noen rolle!

Se mitt bilde ''Smil'' og ha en forsatt hyggelig kveld!

mvh
Jo Grim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu