Palestine - one day
Bildet inngår i albumet Vestbredden - Under okkupasjon av Israel.
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_534782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Vidar H.
Det første som slår meg er at det er for mye rundt ho. Jeg ville ha zoomet inn på ansiktet og handa hennes. Trenger du å vise så mye av trappa, døra/veggen, gulvet og buksa hennes?

Eller er lokasjonen viktig på noen måte?
Kjetil N.
Takk for kommentar. Jo, det ville absolutt vært en mulighet å gjøre som du foreslår. Riktignok hadde det blitt et helt annet bilde. Hvorfor velger man de utsnittene man gjør? For meg var det naturlig i situasjonen å fange litt av miljøet rundt henne: Vi gikk i et demonstrasjonstog i Hebron på Vestbredden. Plutselig kommer denne jenta løpende ned trappa i et hus vi passerte og stiller seg optimistisk opp med V-tegnet.
John R.
Jeg trekker i motsatt retning av Vidar, jeg synes bakgrunnen gjør seg godt, og jeg ville gjerne sett litt mer av omgivelsene. Er nok spesielt uheldig at beina blir kuttet av.

Omgivelsene spiller etter min mening også en faktisk rolle her, optimismen, gleden, og det noe røffe bygget er en direkte motsening til det polerte rett over "grensen".
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu