Travel fyr
Tok dette bildet av fossekallen for et par dager siden mens jeg satt og fulgte med på hvor travelt opptatt den var med å fly i skytteltrafikk til reiret med mat. Den behøvde ikke fly langt, for det så ut til å være masse mat i bekken like ved.
Fotograf
Utstyr
  • Canon eos 10D
  • Canon 100-400 L IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_53485} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Reidar N.

Hei Jan!

Takk for kommentar på bildet mitt. Alltid spennande å høyre andres meining om det ein driv på med. Er ingen stor dyre/fuglefotograf sjølv, er derfor imponert over bilder som dette av nasjonalfuglen. Fint at fuglen kjem så godt fram mot den lyse bakgrunnen. Gler meg til å sjå meir frå deg.

Ha ei god fotohelg!

Reidar.
Jóhann Á.

Hei Jan!
Et veldig flott bilde av fossekallen. Faktisk et av de bedre jeg har sett. Fint utsnitt, fine detaljer i fuglen og skarpt så det holder.
Odd Sverre F.

Fossekallen som du viser her er noe av det vanskeligste og mest tidkrevende å få til, med et vanninsekt ? som prikken over i`en. Meget godt gjort med fossen som bakgrunn også. Det hjelper vel litt med digitale muligheter her?
Robin G.

Veldig fin komposisjon, med fossen bak, hmm... foss fossekall fossefall.. hehe!! Kunne du ha kommet deg litt nærmer for å få close up'en? Dette bildet var fint uansett!!

RGJ
Jan W.

Nydelig!
Farger, miljø, bakgrunn, positur.
Og teknisk flott gjennomført.

Jan
Jonas L.

Hadde nok kanskje foretrukket et litt tettere utsnitt. Ellers et meget fint bilde av fossekall i rett miljø.
mvh JL
Avsluttet .

Nydelig bilde. Men jeg som bor her oppe i gokk, kan ikke fatte hvorfor fossekallen er nasjonalfugl men det er jo ikke din feil. Vakkert. >o(
Jan N.

Takk for kommentarene!
Odd : Du har rett i at den er vanskelig å få gode bilder av, men det er ikke mye digitalt dilldall som er gjort her. Har bare gjort et noe tettere utsnitt. Men det hjelper jo det..

Setter pris på alle kommentarer og innspill!

JanJ
Nils B.

Nydelig bilde av fossekallen. Bakgrunn, vannet innehar de kvaliteter som skal til for og ikke trekke oppmerksomheten fra hovedmotivet. Igjen bra.
mvh Nils
Jostein M.

Dette var bare flott Jan. Fossekallen i sitt rette element med mat i munn.. Nydelig komponert. Hva mer kan en forlange.
Mvh
Jostein
Tom E. F.

Norges nasjonalfugl, eller tar jeg feil?
En skikkelig tøffing, glad i isbading også.
Godt bilde i rett element!
mvh Tom
Ketil K.

Et virkelig blinkskudd av Fossekall!

Komposisjon som sitter og virkelig vise fuglen i sitt rette miljø. Fargesammensetningen i bildet uttrykker nydelig fargene til fuglen. Fossekallen er flott gjengitt med frapperende detaljering i en ''vanskelig'' gjengivbar og kontrastfylt fjærdrakt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu