Linjer
Utstyr
  • Hasselblad 500 CM
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_535289} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ole-Kristian T.

"Linjer i landskapet" har jeg sansen for. Jeg likte dette, med lyset på himmelen rett over trærne i bakgrunnen og de lettere skyene ovenfor som skaper en fin struktur. Linjene på bakken lager bevegelse og dybde i bildet. HAdde vært interessant å se dette bildet i farger..?
Kjell P.

Takk for kommentar. Fargeutgave finnes ikke. Dette er film, Kodak TMAX 100 fremkalt i Rodinal og skannet med Epson V700.
Roar K.

At du har tatt med så mye himmel oppe stjeler rett og slett dybdefølelsen i bildet. Kutt minst 7 cm i topp så skal du se at dybdefølelsen øker. Ikke uvanlig at man dreper dybdesuget ved å ta med for mye himmel. Scroll opp, dekk til og sjekk sjøl.
Går så til perspektivet som kunne vært bedre hvis ikke ei linje hadde gått direkte ut i nedre høyre hjørne. Ta enten med litt til ut mot høyre eller kutt så linja går rent ut entepå på høyre eller nedre ramme med litt luft fram til hjørnet. Da øker antagelig spenningen i bildet også.
Bare et par forslag til forbedring på et ellers godt sett og tenkt bilde der det tekniske ellers sitter og svarthvit nok var beste løsning.

Roar
Tor Inge O.

Teknisk godt utført men som Roar påpeker så mangler bildet dybde. Bruk av linjer pleier å lede blikket dit fotografen vil men her avsluter de brått i høyrekanten mot noen uintereassante busker. Ellers spennende at noen tar bilder med i mellomformat med film.

mvh

Tor Inge
Torild H.

Eg er nok ikkje så opphengd i "oppskrifter" som at linjer plent skal føra fram til eit interessepunkt lenger fram i bildet. I alle fall ikkje for min del hovedsaken akkurat her, i og med at linjene tydelig har ein felles stopp ved buskene.
Eg spør heller meg sjølv: kvar, og kva er dette? Tilskuerplass mot ein scene til høgre, i ein park? Uansett virker miljøet litt forsømt og tilgrodd; kanskje dei forskjellige nivåene er/har vore del av eit parkanlegg der blomar ein gong grodde? Ingen opplagthet dette, dermed eit bilde ein ikkje vert så fort ferdig med.
Bruker sjølv ofte kv.format, og den høge himmelen tykkjer eg er fin og høveleg komp.messig, samt skylaget er spennande.
Torild
Erik L.

Et landskapsbilde som falt i smak med sine spesielle linjer og høye himmel. God i sort/hvitt.
Rodinal fremkaller gamle minner. Finnes slikt fortsatt?
mvh. Erik
Kjell P.

Å ja, Rodinal lever i beste velgående. Kjekk fremkaller...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu