Anjuna Fleemarket 36
Sløyfet kommentarskriving igår til fordel for en tur rundt Sogsvann i Oslo med mitt firehjulsdrevne fremkomstmiddel med toppfart 10 km/t medbringende et par kameraer.

Noen ganger velger jeg å gå i arkivet og plukke ut et bilde hvilket jeg har gjort her. Bildet er noen år gammelt og bærer vel også preg av det kvalitetsmessig. Men det viser da hvilket fargerikt skue som møter en hvis man setter av en onsdag i Goa i Inda til å besøke dette stedet som opprinnelig ble startet av hippies og backpackere som et loppemarked der man kjøpte ting man hadde bruk for og solgte ting man ikke lenger trengte på -70 tallet, men etter at jeg var der de første 17 dagene av januar 1973 noe som ga meg stempelet hippie hvilket jeg nok aldri var - bare en skærve backpacker som tråkla meg gjennom 13 land og endte opp i Goa i India hvor jeg tilbrakte 17 dager før jeg satte kursen hjemover igjen. Det var først 24 år senere da herr Polio var tilbake for å fullføre det han startet på i 1951 at jeg etter to legers råd om opphold i tropene om vinteren dro tilbake dit hvor jeg nå har mitt vinterhjem.

http://pbase.com/kneppen
Fargerikt, men ellers så som så.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_536050} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Geir F.

Veldig autentisk og nydelige farger. Jeg gleder meg til neste India opphold når jeg ser dette.
Hilsen Geir
krit k.

Fargersrik loppemarked i India,
Mvh.
Krit.
Odd E. k.

Ja, sikkert en opplevelse å ha vært der på denne tiden og ta frem mimrebildene nå. Upåklagelig flotte farger der en kan beskue alle de festglade menneskene i flotte fargerike drakter, figurer og instrumenter. Ja, en tid som muligens er forsvunnet og kommer aldri tilbake eller hva?

Ha en riktig fin sommeruke som kommer Roar!

Mvh

Odd E.
Tove H.

Fargesprakende med masse stemning, ønsker å reise til dette landet en gang.

Fin sommer dag til deg!

Tove
Lars-Anders M.

En Svensk Dalahest?
ok bilde.
mvh
LAM
Solvår B.

Herlig fargesprakende. Nytter ikke å være sur når man ser noe slikt. Jeg har ikke vært sur i dag, men tenker at ved neste nedtur, er det lurt å ta fram noe skikkelig fargerikt.
: ) Solvår
Avsluttet .

Tror jeg hadde fått farvesjokk her:)
Lenge leve galskapen, eller er det vi norsker som er så trangsynte og farveløse.
Ja, har en følelse av at det siste er mest riktig.
Personlig, bruker jeg blått, grått og sort. Men jeg ønsker meg røde strømper!!!!! Kan du skaffe meg det Roar for jeg finner det ikke i butikkene. Men de må være tynne, ellers så blir jeg for varm på lilletåa:)

mvh arild
Roar K.

For de som tror dette er et var en gang bilde så kan jeg opplyse at markedet ekstisterer fortsatt og er større enn noen gang og eter seg fortsatt utover. Skal man finne noe å sammenlikne med så kan jeg kanskje nevne grand bazar og Egyptian bazar i istanbul. Men nå er det alt mellom himmel og jord å få kjøpt - ikke bare brukte ting fra hippies og backpackere. Men markedet går fortsatt under navnet Fleemarket.
Arild tror jeg får ta kontakt med Rolf Wesenlund og spørre hvor han kjøper sine røde sokker for jeg vet ikke. Bruker ikke sokker - går barbeint i sandaler stort sett hele året.

Roar
Solvår B.

Hvis du Arild får røde strømper, så håper jeg at jeg får ta ett eller flere bilder. Tror det kommer til å bli årets hit!! Kanskje satt sammen i en collage med Roars bare tær. Spennende prosjekt.....
: ) Solvår
Avsluttet .

Lekker fargerik opplevelse å se dette bildet Roar..liker kaoset som skaper stemning!
hilsen
Tove
Roar K.

Kan forresten fortelle at fysakken på bildet fortsatt kommer med sin stand på markedet, men nå ser han en del eldre ut slik de ofte gjør der borte etter å oppholde seg mesteparten av livet i skarp tropesol.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Maria Therese H.

FARGERIKT og flott bilde, med tekst!

Mvh
Maria
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu