Flaksende lundefugl
Så kom jeg meg omsider til Runde. En litt blandet opplevelse. Et fantastisk sted med mye ulike fugler. Nedturen var å se hvordan folk på jakt etter gode bilder brøt sperringer og satte seg mer eller mindre over inngangene til lundefuglenes reder. Heldigvis var oppsyn til stede og jaget folk på plass.
Burde nok vært en del flerspråklig informasjon og henstilling om å respektere regler før nedstigning mot lundeura. Lundene var ikke sky, men det er nå grenser for hvor nært en skal gå. Her må nok vi som driver med naturfoto ta mer ansvar for hvordan vi opptrer på slike steder.
Likte "rett i mot" posituren her. Et spesielt utseende på disse fuglene, som tatt ut av en tegnefilm.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger92
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_536625} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Heidi N.

Du har noen forstyrrende elementer i bunnen som jeg ville prøvd å enten klone eller klippe vekk. Ellers var dette et godt bilde, skarpt og fint. Artig positur. :)
Heidi
Harald N.

Fint av lunden midt i mot. Fin positur og fine fargar.

Mvh Harald
Bjørn-Atle A.

Takker for kommentarer. Det er riktig at det er noen "forstyrrende elementer i bunn" i form av gress. Mesteparten av dette er allerde croppet vekk, men jeg lot resten være kanskje skulle jeg latt lunden vært mindre slik at det var lettere å se (og identifisere) det uskarpe gresset, men jeg prioriterte å forstørre opp fuglen litt siden det var bra med detaljer i den.
Solvår B.

Flott bilde av lunden i fin positur. En vakker og artig liten skapning.
: ) Solvår
GEIR MAGNE S.

Flott av lunden i kjent positur med bra bakgrunn! eg var på Runde i mai, da var det heldigvis veldig lite folk.
Unni F.

Morsotm og litt original positur på denne mye fotograferte fuglen.Original vinkel, morsomt at du har fåt tmed at den bruser med fjøra....Fin og viktig oppfordring du kommer med mht. oppførselen til fotografene på Lunde. Vi er gjester på deres enemerker...det må vi huske på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu