Streetlife
Utstyr
  • Canon G-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_537356} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Rita H.
Flott du har konsentrert deg om det som er vesentlig uten å ta med unødvendige omgivelser, og i tillegg skapt litt undring rundt motivet - tenker på sykkelen, og hunden som sitter og venter, på hvem mon tro. Jeg tror ikke jenta og sykkelen har forbindelse med hverandre.
Jente med laptop på fortauskanten er nytt for meg.
Fine gråtoner - god komposisjon.

Hilsen Rita
Kristinn G.
Det første som treffer meg når jeg ser dette bildet er stilleten i bildet. Ved nermere vurdereing kommer det frem andre tanker.

Kanskje det viktiste i dette bildet er det som ikke er fotografert. Hva er det hunden ser på utenfor bildet. Hva er så viktig å se på på PC'en at det er bryet vert å sitte på asfalten og stirre inn i PC'en. Det eneste vi ser er gjenspeilingen fra omgivelsene.

Bildet er usedvanlg fin plassering av motivet (ene) i bildeflaten. I tillegg har vi mange flater/ inndelinger. Den skrå linjen deler bildet i 2 likeverdige halvdeler og understreker samtidig avstanden mellom hunden (hundens tanker) og jenta (jentens tanker) I tilleg til disse t flatene er det minnst 3 4 kantede flater som alle sammen er flott plassert i bildet.

Når så bildet har en fin gråtoning og kontrast.

Alt i alty er dette et kjempebilde.
Torgny S.
Jeg er takknemlig for disse tilbakemeldingene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu