På operataket
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 16-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_538035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Dette var tøfft og annerledes utsnitt fra Operaen..så bra at de bygde denne for det er utallig mange måter å forevige dette bygget på! Likte din vinkling!
God Helg!

Tove
Roar K.

Herlig kopmp du presenterer her hvor faktisk de forbannede byggekranene også har blitt hvert sitt pluss i bildet.
Litt kosmetisk småplukk trekker jeg likevel i et så bra bilde. Et ørlite kutt i bunn grunnet en liten urolighet langs nedre ramme litt til venste for midten.
En liten prikk akkurat i venstrekanten burde fått smake kloner eller cropverktøy. Personlig ville jeg tatt den vesle prikken litt lenger inn også. Bare litt småpirk på et ellers flott bilde som blir perfekt etter litt kosmetisk finpuss.

Roar
Knut R.

Et mer uvanlig perspektiv fra operahuset.
Her ser man hva som vokser opp fra bakken, "ut av operataket", foran operaen.

Jeg synes bildet fremtrer litt for midtstilt og hadde ønsket meg paret lenger mot venstre slik at de beveger seg innover i bildeflaten.

mvh Knut
Avsluttet .

Her synes jeg midtstillingen fungerer. På en eller annen måte så assosierer jeg til sci/fi når jeg ser på bildet ditt... Det har med det hvite, de tydelige bygningene, fargene å gjøre. Det er litt kunstig, litt flatt på øyet. Men på en bra måte :) Veldig vellykket fra operahuset :)

-T
Harald N.

Takk for kommentararm og gode råd.

Mvh Harald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu