Ålesund 2
Må nok legge ut et par til fra denne flotte lille byen:-)
Utstyr
  • Canon 450
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetstrativ,multieksponering
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_538323} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tore R.

Flott båt, farger, speiling, komposisjon og passe fin HDR effekt.

mvh
Tore
Roar K.

Her var det massevis av detaljer å studere. Kanskje kan kompen kalles noe klassisk med fin dybde. Speilingen e er faktisk med på å skape dybde både for bildet som helhet og ikke minst nede i vannet hvor man høster en god dybdefølelse.
Når det gjelder høyresiden er jeg litt usikker og prøvde et kutt slik at den grønne "spydspissen" i bildekant oppe forsvinner. Das forsvinner AS og begge de to Ter som avslutter Brosundet og Berset vil stoppe akkurat i bildekant. Kanskje roer det ned kanten, kanskje ikke. Men det synes jeg du skal se på selv.
Til slutt et lite råd for presentasjonen for om det er mulig og tillatt å bruke 1024 pix i høyde så ikke gjør det fordi vi har gjerne alle ei adresselinje opp og ei oppgavelinje nede som stjeler plass. Derfor har jeg satt en grense for meg selv på 850 pix i høyde med avvik en sjelden gang til 900. Da får alle en mulighet til å se bildet i hel bit uten scrolling for ikke alle kjenner til funksjonen med F11.

Roar
Anne Elisabeth S.

Synes dette var flott, nydelig med speilingen i vannet!
Men jeg skjønner ikke helt problemet til Roar: Dersom du klikker på bildet, kommer det opp i et eget vindu som er tilpasset skjermstørrelsen din - altså gjør det ikke noe om bildet er litt høyere enn skjermen din

Anne Beth
Venche J.

Me like.
Brosundet er bare et lite eventyr å "traske" gjennom.
Har sansen for fargemetningen og speilingen.
Godt jobbet. :)
Venche.

Roar klager over høyden. Det har jeg sluttet å irritere meg over. Bruker ctrl + -, alt etter hvilken maskin jeg er på. For å komme tilbake til normalen brukes ctrl + 0. På Mac blir det cmd istedenfor ctrl. :)
kristin P.

Takk alle for at dere tok dere tid til å studere bildet mitt:-) Beklager Roar, em jeg er nok enig med Venche når det kommer til scaleringen av bildet.
Avsluttet .

Flott HDR foto från dig Kristin.Likt detta gott :)
MVH T.
Roar K.

Nå var jo ikke dette med størrelsen myntet på oss som kan dette med f.eks å taste F11 eller holde Ctrl nede mens man endre bildets størrelse ved å trille på musas hjul. Det er myntet på alle de som ikke kan det og det er faktisk mange og som mister interessen fordi de ikke får bildet i hel bit. Men hvis bildene kun er beregnet på de som er fullbefarne på dette området så er det vel ikke noe problem.

Roar
Avsluttet .

Oi, følger visst ikke med i timen jeg Kristin:)

Du verden, dette ble kjempebra. Herlig utsnitt med Maud liggende til kai. Litt synd med kassebilen og dens reklame, men det er jo ikke noe å gjøre med.

Trenger jeg å si mer. Nei. Jo. Har jeg fortalt at dette ble meget bra!!:)

mvh arild
kristin P.

hehe takke takk til deg og Arild for hyggelig kommentar, her brukte jeg litt ny lært rette teknikk får å rette opp litt hus;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu