Rome
Fra et bryllupsoppdrag i Roma for en tid tilbake. Coloseum i bakgrunn.
Bildet inngår i albumet Bryllup -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_538498} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Hans Henrik F.

Likte dette! Teknisk ser det meget bra ut og den desaturerte tonen i bildet gjør noe ekstra med det. Litt usikker på kompet når bruden er vendt mot venstre med så mye "bak seg", men det er nok bare mitt hode som ikke helt er med på det ... :-)
Johan S.

Jeg synes dette kunne vært et svært fint brudebilde; Motiv, sted, komposisjon stemmer for meg (hun er perfekt plassert i bildet). Videre er det teknisk "drittlekkert". Det som ikke stemmer og får hele bildet til å krasje (for meg) er modellen (eller bruden om du vil). Hun poserer som hun selger klær eller shampoo (fordi hun fortjener det). Eller kanskje hun vil si; "Se på meg - jeg har kommet helt hit - til Roma vet'u". Dette ødelegger hele bildet for meg og jeg skjønner det ikke var plass til noen mann ved hennes side.
Her har fotografen gjort en svært bra jobb, men for meg ser det ut som han ikke har klart å stagge modellen og at hun har kjørt sitt eget løp.
Dette er ikke et brudebilde for meg.

Beklager - jeg skulle selvfølgelig ikke skrevet dette, men jeg måtte...

mvh
Johan
Dag Asle L.

Selvfølgelig skulle du det... digger sånne tilbakemeldinger :-) Når det gjelder posering, og akkurat dette bildet alene, så er jeg helt enig med deg - dette er ikke et brudebilde i ordets rette forstand.. Bildet står seg ikke alene som et brudebilde, men som en side i et album med 40-50 bilder til, så funker det..

Det er selvfølgelig plass til en mann ved hennes side, og på 99% av de andre bildene fra roma-turen, så er selvfølgelig han med :-) Får se om det ikke kommer flere bilder fra Coloseum, da med Mr. Brudgom ;-)

DA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu