Islandshester
Tatt på Island ca Kl 06:30.
Har brukt en 580exII på full guffe gjennom en transparant reflektor på ca 1,5m avstand fra høyere. Takk til assistent Inge :)
Bildet inngår i albumet Nature - Flora, Fauna and other nature-related photos
Utstyr
  • Hasselblad H3D 39MP
  • Hasselblad HCD 28mm
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_540155} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Eivind H.

Jeg blir like nysgjerrig som fremste hest. Lyset er veldig fint og litt i slekt med lyset på snøen i fjellet. Men skulle gjerne sett hvordan det ble hvis hesten så innover... nei forresten dette blir to spennende retninger - som går framover hver sin vei, spennede det. Synes nok det er hard beskåret nede, men du ville vel ikke ha mer strølys i forgrunnen?
John B.

Liker heller ikke kappinga av hesteføtter nede, men bortsett fra det synes jeg dette var ett flott og severdig bilde!!
John B.
Venche J.

Liker det jeg ser her.
Nydelig belyst og flott senario.
Venche.
Inge M.

Dette vekker gode minner Atle. Tror den mest interesante fotoshooten jeg har vært med på :-) Og resultatet ble jo enestående. Gleder meg til neste tur.

Atle J. G.

Takk til dere :)
John: Har lagt ut et bilde til av disse hestene, der jeg også kappet bena av dem. Mange som har kommentert også det bilde. Jeg ser selv ikke helt poenget med å fotografere føtter og dermed ramme inn hele hesten med snø og skape avstand, når poenget er å opleve nærhet. Det at føttene av den mest belyste hesten er kappet av her, samt at den samme hesten er den eneste som krysser horisonten, er to meget bevisste valg. Du får lov å være uenig med meg da :)
Inge: Ja, takk for god hjelp også. Det er noe med det, å dra helt til Island, sto opp kl 6 og dra på tur med 5 brød. Gøy var det :)
Tove H.

Et vidunderlig bilde med nydelig lys , farger og stemning.
Jeg er med på at det kan ha en effekt å kutte slik du har gjort med beina, men her blir mitt fokus mer at beina er kuttet enn at dette gir nærhet til motivet.
Men for all del. et fantastisk bilde!

Tove
Mats T.

Veldig flott! Hvordan reagerte hestene på blitsen?

Mats
Atle J. G.

Som om den ikke var der.
Jeg brukte en 580exII gjennom en fold-up diffuser. Da jeg dro denne fram kvakk de litt, siden den flapper ut og er ca 70x110cm, men selve blitsen reagerte de ikke på i det hele tatt. Merkelig nok.
Mats T.

Ah, greit å vite, jeg har flere ganger tenkt tanken, men vært litt skeptisk til om dyrene skal bli redde. Får prøve på det :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu