Resultat av eitt dagsverk...
...i dag jakta eg på dette bildet og koste meg i den flotte sommardagen og den første feriedagen. Ein sverm med fine sommarfuglar klarte å distrahera meg litt, men eg var straks på sporet igjen. Etter omlag 750 bilder kom denne. ....og då gjekk eg straks inn og fekk meg mat (pannekaker).
Bildet inngår i albumet Flygande objekt. -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger222
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_54081} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arvid B.

... og eg gløymde å seia at eg er familien sin pannekakekokk. Eg var så svolten at eg må medgje at eg stal litt frå lasset...

Arvid
Rune N.

Meget vellykket, selv om noen sikkert vil mene at selve humla burde vært skarpere. Jeg syns uskarpheten er med på å forsterke bevegelsene i vingene, så dette var verdt strevet.

Har prøvd noe tilsvarende selv, men har nok ikke vært tålmodig nok! Resultatene har i all fall uteblitt.

Igjen: dette var bra!

mvh
Rune
Arvid B.

Rune..
Eg fekk eindel pinnskarpe humler, men der stemde ikkje fargar og bakgrunn som på dette. Humlepelsen syg lys, så det er ofte vanskeleg å få balanse med bakgrunnen.

Arvid
Eskil O.

Lekkert, syns jeg hører lyden, må nok ta noen bilder for å få et slikt blinkskudd.

Eskil.
Nils B.

He he, likte dette. De er noe flittige flygerer og de er mange for tiden. Etter all den surringa og alle de klikka er det ikje rart at pannekakekokken blei sulten, nett som humla, ho et/hamstrar heile dagen.
mvh Nils
Jostein M.

Først må jeg få si at du er en eksponent for ekte fotoglede. Dernest imponert over at du snart kan kalles en spesialist på insekter i flukt. Andre strever med fugler i flukt hehehe.

Bilde: Synes du har truffet brukbart. Kan vel ikke kalle det en innertier, men det var vel du som brukte 4 rette + tillegstall? Hadde jo vært dumt om du hadde truffet innertier på første feriedag. Du har jo flere uke å prøve på.

PS: Eg er ikkje nokon målmann men eg likar når du skrivar på nynorsk:-)
Mvh
Jostein
Arvid B.

Jostein..

Som ein landsens gut med ein nynorsk dialekt (eksisterar det ?), med nynosk skulegong og med frykt for å måtte flyttat til eit meir urbanisert samfunn enn vi har i ''byen'' Stord, føler eg meg heilt framand med å skriva bokmål.

Dei fleste eg kommuniserar skriftleg med, skriv bokmål, og eg oppdagar det ikkje.

...nei nå vart eg svolten igjen.

Arvid
Finn M.

Dette synes jeg var flott og imponerende, med fin komposisjon og god bakgrunn. Jeg synes det er godt gjort å få humla såpass skarp som du har fått.

Forøvrig må de humlevingene bevege seg temmelig fort. Jeg ser at eksponeringtiden er 1/4000 sek. Jeg lurer på hvilken eksp.tid en måtte bruke for å fryse vingebevegelsene?

mvh Finn

Steinulf L.

Flott bilde og fin historie fra deg som vanlig. Du har fortjent en pannekake til!
Arvid B.

Finn..

1/4000 er det raskaste eg har til disposisjon og det har ikkje vore nok. Kanskje 1/4015 kunne hjelpt ??? :-)

Arvid
Finn M.

Tvilsomt. Her tror jeg det går rimelig fort unna:-)

mvh Finn
Mehrzad G.

For et NYDELIG bilde !

mvh Mehrzad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu