In woods
Utstyr
  • Canon 5D MarkII
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_541028} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Andre R.

Morsomt bilde med en flott kontrast av nature vs city-life! Festlig med en slik positur foran en mystisk skog. God lyssetting, og for meg god dybdeskarphet, da du ser akkurat nok detajer i bakgrunnen. Kunne tenkt meg å høre hva fotografens mål og intensjon bak bildet er?
Bjørn Aksel B.

Som vanlig veldig delikat fra deg. Jeg kjenner ikke til "planen" og ideen bak bilde, men jeg synes kofferten tar litt "mye" plass i dette bilde, og skyver på en måte modellen for mye ut til siden og på vei ut av bilde. Røyken i underkant er en flott ide, men ville forsterket den litt i bånn slik at en virkelig oppfatter det som røyk.
Uansett en kreativ greie. Har veldig sans for dine bilder mht lys og kreativitet.
mvh
Bjørn A
jon b.

Nice!
Jon
ketil g.

Trøste og bære... ja det finnes sikkert noen slike her i landet. "Barbie" på vei til turisthytta. Motto: Alt går! Akk og ve. Kreativt.

ketil
John Andre A.

artig lite påfunn dette eric:-)
liker ideen, men for meg skulle du tatt den helt ut, med en annen koffert, som ikke er jordfarget. jeg holder en knapp på ______kofferten som jeg har i stua (beklager manglende fargekode), som jeg har hatt planer om å gjøre noe lignende med en stun:-).
flott modell, lys og fargebruk.
tove j.

Akkurat som å se meg selv på skogstur.....Likte spesielt kofferten! Fint lys og duse fine farger. Hilsen tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu