Trener med mor
Gikk på havørn (mor?) med to unger som drev flytrening. Fantastisk å se ungene kopiere bevegelsene til den voksne. Fikk ingen der alle tre var skarpe, så jeg går for dette.
Moro. Vakkert. Fornøyd med å få med "miljø" (landemerket Anda fyr).
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D90
  • Sigma 50-150
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_541480} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Astrid S.

Et flott bilde!
Likte godt komposisjonen med Havørnene og Anda fyr.
God skarphet og farger på Havørnene :)
Astrid
Bjørn Aksel B.

To ungfugler.
Bjørn A
Are H.

OK, takk Bjørn Aksel. Trodde den hvite halen på fuglen til større (og størrelsen) tilsa at den var en generasjon eldre. Hva er kjennetegnet du ser etter?

PS: Takk også til Astrid.
Bjørn Aksel B.

De voksne er først og fremst helt kremhvite i alle halefjøra. Typisk på unge er den mørke brede innrammingen av det lyse på halefjæra.
Ser det ellers også på den ujavne marmoreringen i kroppsfjæra. Ser du hode er også dette mørkt på unge fugler, kontra veldig lyst på gamle. Unge fremstår i heletatt mye mørkere enn gamlingene.
Bjørn A
Ole Martin D.

Hallo Are. Er vel sant det Bjørn A sier. For meg ser dette ut som to sub adult. Den til venstre er året yngre en den til høyre.Årsunger er som sagt veldig mørke(brune)
Hvis du ser nebbet til ungfuglene så er de mørke og blir gulere hvert år frem til de er voksne ca 5 år.Men halen på disse to kan lure oss litt pga annen vinkel.
Men det er moro å se disse luftens herskere. God sommer
Bjørn Aksel B.

Stemmer nok det Ole Martin, men valgte å kalle de unge for å skille de fra Adulte hekkefugler. De er ikke unger fra i år nei.
mvh
Bjørn A
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu