Loslitt inngangsparti
Det er mange gamle bygninger i fjellandsbyen Podgora - Kroatia

Huff, nå skrev jeg nesten podagra igjen ;)))
Jeg liker slike slitte uttrykk :) Greit nok foto.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_542178} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trygve B.

Enig med tittel. Jeg liker den type bilder. Bildet har så mye å fortelle. En lang historie ligger bak det motivet. Gir rom for fantasien. Flott komponert. BRA
Tove Mette L.

Takker for rask og hyggelig tilbakemelding. Jeg var sikker på at noen skulle kommentere at bildet hellet til en retning, men prøver jeg å rette det opp bent et sted heller det et annet sted. Det er rett og slett loslitt og skjevt :)
Avsluttet .

Flott og loslitt dette her ja, en fin komposisjon. Fine detaljer på de gamle og rustikke bygningene, fint lys og veldig flotte fargetoner.

Tror så gjerne at det vanskelig å gjøre noen opprettingsjusteringer her, jeg synes det skal være slik det er. Fin tittel som passer godt til motivet, godt sett og formidlet. Dette likte jeg veldig godt.

Mvh Tom Egil
Avsluttet .

Fint og nostalgisk på en måte.. mange fine og slitte detaljer som jeg liker å se på!
God helg!
Hilsen
Tove
Tove Mette L.

Takk for hyggelig lesning fra dere, Tom og Tove C. God helg til dere !!!
Roar K.

Dette bildet ser da slett ikke ut til å ha podagra.
Dette minte meg med det samme litt om døra ned til kongegravene på Akershus grunnet dørformen og vinduet som er plassert omtrent som merket på nevnte dør som jo er sort så der slutter likheten.
Jeg ser diverse uromomenter langs øvre ramme, bl.a øverst på døra. Scrollet opp for å sjekke og ble ikke fornøyd før vinduet til høyre også forsvant. Men ville da gjort et kloningsforsøk på det som da blir øvre venstre hjørne. Det går faktisk an å kutte på undersiden av de sprinklene også. Nå har jeg nevnt mitt så kan du scrolle opp og dekke til for å se hva følelsene sier om hvor mye om noe i det hele tatt som skal vekk.
Loslitt og litt skeivt dette og det formidler du fint. Men også slike bilder kan ha rolige og rene bildekanter og hjørner slik jeg ser det - bare man ikke kutter vekk det som er bildet. For meg er det det nedre inngangspartiet og trappa til høyre som er bildet så jeg ville ikke protestere om hele anden etg. forsvant for da sitter du igjen med det som er bildet. Det øvre partiet tilfører ikke bildet noe av viktighet.

Roar
Inger Anne Maritsdotter V.

Losslitt men idyllisk,
med masse historie og fin nostalgi.

Inger Anne
Lars Ivarson F.

likte kompen din og utsnittet og fargemiksen..mat for auga her..flotters
Oddmund K.

Fine linjer og farger, liker kompen og det rustikke utrykket :)
Mvh Oddmund
Tove Mette L.

Takk for flotte kommentarer !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu