Utstyr
  • M6
  • SUMMARIT 35MM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_542441} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Knut Georg F.
Ser ut som to eksponeringer som er mixet i mørkerom eller et resultat av tilfeldigheter (i kamera). Mixen gir spenning og dybde til dette gårdsmotivet.
Mvh Knut
Roger H.
Du har rett i at det er to eksponeringer Knut. To negativer sammen som en sandwich fotografert på lysbordet med Micro Nikkor 60mm. Det er fra en gård i Trøgstad for noen uker siden. Takker så mye for kommentaren.
Wilko J.
Godt å se at du holder på med analogt fremdeles...artig resultat. Trodde det var gjennom et vindu. Bra utsnitt. Hunden hjelper meg gjennom bildet...Likte det.

Mvh Wilko
Avsluttet .
Ja vel.., trodde også det var eksponert gjennom vinduet, men teknikken med to negativer hører jo sammen med den analoge tiden. Artig at du har gjort det valget, og resultatet er spennende severdig
Roger H.
Takker så mye Wilko og Kjell, setter pris på det.
Marit O.
Dette var spennende saker Roger,liker eksprimente ditt her!

Ha en strålende dag!

Mvh

Marit
Roger H.
Tusen takk for at du likte det Marit.
Ivan H.
Jeg vet ikke hva jeg får ut av dette, men jeg liker bildet veldig godt. Eller det er vel stemningen jeg liker, en noe underlig, usikker og rotete stemning. Her er hunden på vei inn på gården, sammen med eieren. Vi ser gjennom blikket til eieren. Hvor skal de? Hva skal de?

Utførelsen synes jeg er meget god, spøkelsesaktige hunden i kontrastfulle omgivelser. Utbrendt himmel presser blikken ned på gården og hunden igjen, tvinger det inn i en historie. Mener dette er det mest interessante bildet som vises her inne nå og her er du god, Roger.

Jeg ønsker å tro at de er på vei inn ved siden av traktoren og jeg lurer på hva som er der inne.

Jeg klarer ikke helt å forklare hvorfor jeg liker dette, men det tror jeg du selv også sliter med å forklare? Noen bilder bare liker mann, men usikker på hvorfor. Slik er det med meg mange ganger. Det tar ofte tid før jeg finner ut av mine egne.

Mvh
Ivan
Roger H.
Takk for innholdsrik kommentar Ivan. Jeg har vel heller ingen god forklaring på hvorfor jeg liker bildet annet at det er stemningen. Når jeg gikk gjennom negativene på lysbordet så jeg at det var to av dem som kunne sammenkopieres da de hadde samme toneomfang og bakgrunn. Skal vel ikke si så mye mer, det for bli opp til betrakteren hva man for ut av det.
Torild H.
Handlinga i bildet ligg for min del i det strame, spente hundebandet; vaktsam hund som sanser besøk på bruket, og kanskje gjer seg klar til varsling derom. Slik var det i alle fall då eg som barn fulgte far på ein runde rundt på nabogardane, for drøs og oppdatering, sundags føremiddager. Sto hunden på garden i band, som her, våga me oss ut av bilen. Elles venta me til bonden kom og fekk roa ned "gneldrebikkjå".
Teknikken her med 2 lag, eksponeringar, tykkjer eg forsterkar inntrykket ein får av å sjå gjennom vindauga: kven er det nå som kjem til gards? ....hunden varsler.
Artig bilde!
Roger H.
Takker så mye for historien rundt bildet Torild, setter pris på det.
Thorbjørn R.
Også jeg har problemer med å konkretisere hvorfor jeg liker dette - men bildet falt umiddelbart i smak, det er det ingen tvil om. Den diffuse hunden er definitivt viktig her, likeså hundebåndet som skrår ut til venstre. Hvem holder hunden? Hvor skal de? Hva skal de? Jeg får en følelse av at dette ikke er en vanlig luftetur. Kanskje litt uheldig at det lyse feltet (en vei?) skjærer opp på garasjeveggen? Det gjør at bildet mister litt troverdighet. Men ellers er dette helt knall!

Mvh Thorbjørn
Roger H.
Takker så mye for at det falt i smak Thorbjørn. Jeg har vel ingen svar på spørsmålene rundt bildet, det får bli opptil betrakteren.
Thorbjørn R.
Nei, selvsagt skal du ikke svare på spørsmålene :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu