Ro i sjelen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-08-12 17:26:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Sigma 24-70mm F2.8 IF EX DG HSM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_542524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei!

Bildet har tydelig en veldig fin idyll. Det ble dessverre litt mye som skjedde i bildet. Jeg ville også ha justert litt i Levels og fargemetning.
//Linn Jeanette :)
Walter S.

Fint maritimt motiv og god og rolig stemning over viken, samt flotte speilinger i vannet. Personlig så liker jeg sterke farger, så jeg synes det er fint som det er, men litt "Levels" ville muligens ha fjernet noe av "gråheten" i de dype tonene.

Mvh,
Walter
Roar K.

Fint utsnitt med godt lys og skarphet. Fargene og speilingene sitter også fint.
Litt tvilsom til trapp eller kanskje stige helt ute i høyre kanten som eneste innvending fra meg.
Ser hva Walter mener og tenker at en svært forsiktig bruk av fargemetting (Saturation) også kunne gjøre nytten, men anser ikke dette som noen nødvendighet.

Roar
Erik R.

Tusen takk for tilbakemelding fra dere alle! Etterbehandling er en hel vitenskap, så jeg jobber hardt for å bli flinkere der. Det mye som skal læres, og vurderinger og tanker dere deler om mine bilder hjelper meg masse!

Jeg har forsøkt å endre litt etter kritikkene, med å justere fargene, og cropping for å ta bort stigen. Den hadde jeg ikke lagt merke til!

Takk :)
Lars Ivarson F.

v2 for meg..god komp i fint snitt og fargar..flotters
Anne Elisabeth S.

For meg var dette et stemningsfullt bilde som gir ro i sjelen som tittelen også sier. Utsninttet i V2 fungerer best. Fargene - her liker jeg begge versjoner - V1 har den gråheten som morgen (?)skodde gir, mens V2 ble litt friskere. Liker begge to her.

Anne Beth
Erik R.

Tusen takk for kommentarer Lars og Anne Elisabeth! Setter pris på tilbakemeldingene. :)
Avsluttet .

Fikk se dette nå..det var et flott bilde med utrolig flotte farger og flott speiling i vannet. Jeg vleger V2 der du har litt sterkere kontraster!
Hilsen
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu