Panigiri people.
Tatt på panigiri, en fest til ære for den lokale kirken. Hellas, juli 2011.
Utstyr
  • Leica M6
  • Voigtlander Color Skopar 2.5/35mm
  • Brennvidde35mmmm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • AnnetKodak Tri-X 400 film
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_543508} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roy Helge R.
Jeg oppdager mer og mer at den typen bilder jeg liker er bilder av mennesker. Jeg har oppdaget at bilder som rører meg er bilder av mennesker som gjør noe, er noe, eller har en historie. Som en naturlig følge av dette har jeg vært nødt til å revurdere min egen holdning til snapshot'et. Dette bildet er ikke en "snaphshot" i så måte, men det inneholder mye av det samme bare gjennomført bedre. Her er det mennesker, detaljer, historier og ting som skjer.

De menneskene som er på bildene vil kunne fortelle mange historier når de ser det. Og jeg som utenforstående betrakter får absolutt følelsen av av disse historiene ligger innbakt her.

Et drivende element i dette bildet er røyken. Røyken som delvis skjuler ansiktene til de to i midten og gjør dama til høyre enda tydeligere. Sikkert ikke planlagt og oppstilt på noen måte, men det er jo nettopp også poenget her. Dette er et frosset øyeblikk i flere menneskers virkelige liv. Dette er er bilde som kan bli viktigere når det blir gammelt enn det er nå, men som i mellomtiden kan være en god miljøskildring.

Det var mange ord for å forsøke å snakke meg gjennom hvorfor jeg liker dette bildet. Eventuelle forbedringer og slikt er ikke mitt bord.
Lone M.
Hei Roy :) Enig med deg i at dette bilde utstråler liv og røre. En herlig blanding av flotte mennesker som er opptatt med sine daglige gjøremål. Elsker slike bilder selv.Bilde ditt er jo starten på en historie som man lett kan fantasere videre på selv. Flott fanget øyeblikk fra deg Roy- ps. ser frem til flere bilder fa deg. Lone :)ps. røyken gjør seg godt i bilde her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu