Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger98
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_543875} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ivan H.
Et ganske abstrakt bilde der jeg får assosiasjoner til en kvinnekropp. Jeg klarer ikke å se hva det er, men det er i den retningen jeg tenker. Bildet kan også bare sees på som abstrakt, der flatene evt gir seer noe.

Jeg tenker altså kvinnekropp, men der stopper det for meg. Jeg vet ikke hva mer som skal til for at jeg skal klare å gå videre med dette. Men det som trigger fantasien er jo "kløften", som gjør at jeg da tolker dette som brystpartien på en kvinne, men under ser vi magen.

Mvh
Ivan
Ivan H.
Jeg antar at kritikken min var uinteressant siden jeg ikke har fått noen tilbakemelding.
Magne S.
God dag Ivan
Takk, denne var jo vel fortjent! Beklager så mye Ivan, for jeg setter faktisk stor pris på kritikken din! Dessverre har jeg ikke så mye tid til å bruke på fotografering og bildekritikk, siden jeg er opptatt med andre (ikke nødvendigvis viktigere) saker og ting. Dynamikken blir derfor mer eller mindre fraværende, og dessverre kan det ta laaang tid før jeg svarer. Skjønner at det ikke blir særlig fruktbart... Håper imidlertidig at jeg kommer sterkere tilbake, og jeg lover å svare på kritikken din ved første anledning!
Skal med andre ord prøve å ta meg sammen!
Hilsen Magne
Ivan H.
Takk for svar. Hvis jeg ikke har tid, legger jeg heller ikke ut bilder..
Ser frem til nye bilder fra deg.
Magne S.
Hei igjen!
Nytt år og forhåpentlig nye muligheter! Assosiasjonen til en kvinnekropp er absolutt på sin plass, i og med at det største blikkfanget er brystpartiet på en kvinne. Det er imidlertidig ikke magen, men albuen og deler av en underarm som vises. Jeg tenker også kvinnekropp og synes at bildet utstråler femininitet og styrke, samtidig som det er nokså abstrakt. Litt klisje kanskje, men det er nok hovedsakelig derfor jeg liker det så godt.

Hilsen Magne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu