Lengsel
Vann, sand og lavasand danner abstrakte landskap idet sjøvannet trekker seg tilbake.
Bildet inngår i albumet Vann - ''Vann gir liv og tar form og farge fra omgivelsene''.
Med vann som medium lager jeg en serie med bilder som spenner over et stort spekter av uttrykksformer fra det ene ytterpunkt til det annet. Mange av bildene vil derfor være ''naturabstrakte / abstrakte'' og gjerne tatt ''tett på''.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt og barbeint.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_544816} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivan H.
Sand og strand er spennende. Ser alltid motiver der og ender opp med mange bilder.

Her blir jeg ikke helt fortrolig med hva som er hovedmotivet, hovedlinjen, eller hva som blikket mitt skal jobbe utifra og komme tilbake til.
Det jeg liker er de lyse og mørke partiene som danner motvirkende linjer. Men jeg sliter litt med å finne et punkt som blikket mitt kan han som utgangspunkt. Mulig jeg må gi meg enda bedre tid på å finne det.
Jeg er usikker på fargene, da de er veldig fremtredene i punkter/korn. Og ville gjort toningen mer subtil.

Håndholdt og barbeint er nok å foretrekke.
Det med barbeint skal jeg ta med meg videre :)

Mvh
Ivan
Lars B.
Takk for kritikk, Ivan.
Jeg prøver å få fram litt forskjellige uttrykk i denne serien - i dette bildet er nok ikke blikkfanget så framtredende. Noen ganger synes jeg heller ikke at dette er så viktig dersom det abstrakte uttrykket har strukturer, lys og farger som danner en helhet som er "behagelig" for øyet og som gir litt å utforske. Jeg har allerede tonet ned det kornede i forhold til de andre bildene, der disse var ganske framtredene. Og litt kornete blir det jo uansett siden det vesentlig er sand.

- Lars
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg opplever dette bildet som veldig spennende og interessant, og et bilde som umiddelbart fenget meg. Særlig p.g.a. dynamikken i bildet og lyset som er så fremtredende her.
Det er nettopp helheten som også tiltaler meg her, de ulike fargenyansene, og sanden på stranda skaper en naturlig korning som kler bildet veldig bra.
I tillegg har du valgt en god tittel som kler helhetsopplevelsen her.

Mvh
Inger Anne
Lars B.
Takk for kritikken, Inger Anne - du ser så mye av det jeg etterstreber med bildene :o)
Rart du skulle kommentere dette i dag - nå som jeg er tilbake på dette lavaområdet. Blir sikkert noen nye derfra, men også noe annet naturabstrakt, får jeg håpe.

- Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu