Konfirmasjonsbilde
Bildet inngår i albumet Portrett / Portrait -
Utstyr
  • D3s
  • 24-70
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLys: 1 stk AlienBee 1600 til ve for kamera (høyt), og en stk reflektor til hø for kamera (lavt).
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_545325} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond O.
Hei, dette bildet var bare helt nydelig teknisk sett. Flott skarphet, nydelige farger. Synes lyset på hesten og modellen var flott. Liker at det er behold mye av dybdeskarpheten for å få dybde i bilde, mens det er noe diffust for å ikke ta vekk fokus fra modellen. Likte dette! Mvh. Trond
Roy Helge R.
Supert arbeid her. Alt det tekniske har du godt grep om.

Men det er en ting som slår meg når jeg ser dette bildet. Og det er at det var en grunn til at man i sin tid laget damesadler og herresadler. Damesadlene var noe ubrukelig herk, men de gjorde seg når man skulle ta seg ut med lang stakk. Og det hadde nok oppstillingen i dette bildet også hatt godt av. En eller annen løsning på skjørteproblemet.

Som det er her så henger ikke stakken pent. Den heises opp og beina faller liksom ut i bunnen. Det blir feil.

Kanskje det hadde vært greit om hun var barbeint? Da hadde en litt frekk ankelvising kanskje vært på sin plass?
Tom Armand H.
Her stemmer det meste vil jeg si. Det som utmerker seg teknisk er det flotte lyset og den flotte Dof´n.
Utrykksmessig så ser man at jenta er trygg på hesten og at hesten er vant til å ha denne jenta på ryggen. Herlig!
Joachim H.
Hei

Dette bildet likte jeg veldig godt, bra teknisk utført med nydelig lys og skarphet. Ser det blir kommentert at skoene skal vekk, det er jeg ikke enig i, det er en konfirmant ikke ei seterjente. Eneste kritikk jeg har er strømkablene på himmelen bak, de er lette å fjerne, gjør det :-)

Alt i alt veldig bra
John R.
Bildet er bra, men ikke topp. Jeg synes lyssettingen blir for kunstig, noe som gjør hele bildet kunstig. Samtidig synes jeg bakparten på hesten kanskje blir uproposjonalt stor- kanskje det hadde hjulpet med lengre brennvidde?

Har du klonet noe av himmelen el.l? Skyer oppfører seg merkelig og opptrer i alle fasonger, men det ser litt merkelig ut rett over hestens hode-oppe ved bildekanten, og rundt kroppen til jenta.
Espen S.
Nasjonalromantikk med et malerisk uttrykk. For meg fremstår bildet oppstilt og noe kunstig, men jeg tenker at dette er et ønsket uttrykk fra fotografen(?). Settingen bunadskledd til hest er jo kunstig i utgangspunktet. Utsnitt og balanse fungerer, men jeg kunne tenkt meg et høyt tre eller tilsvsarende slik at det ikke bare var jenta som stakk opp over tretoppene i bakgrunnen.

mvh
Espen
Afzal H.
m,,
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu