Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_546208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ingeborg r.
Jeg skal ta brudebilder og er veldig spent på optikken du bruker her?
ingeborg r.
Forresten: Jeg liker veldig godt tegningene i huden/fargen. Sløret er også fint, men det forstyrrer meg pået vis noe. Som om jeg enten vil se mer av det , eller at det skulle lagt mer i ro, det forstyrrer noe formen i bildet. ..
Christer B.
Optikken er 17-40 på 5D, altså fullformat. 30mm. Det er masse tips ang brudefoto under diskusjonstrådene. Har versjoner hvor sløret ligger ned, men dette var litt mer spenstig synes jeg. Smag og behag..
Rita H.
Er det vinden som gir sløret en uventet fasong?
Liker dette portrettet av bruden som er litt utenom det vanlige.

Himmelen er noe utbrent, men det tar ikke for mye oppmerksomhet og er derfor uviktig slik jeg ser det.
Kunne ønsket litt mer rom foran henne, men ser at kompen ble slik pga sløret.
Flott med den lave vinkelen du har brukt.

Hilsen Rita
ingeborg r.
Takk for svar. Ser at sløret blåser i vinden og det er nydelig, men det er noe med at formen ble litt kvadratisk.. men hvem styrer et slør i vinden? det er uansett et vakkert portrett som har stoppeffekt!
Avsluttet .
Lyset er flott og mykt på personen. Egen lyskilde eller reflektor? Litt drømmende uttrykk, med et antydning til smil på lur.. Sløret er et flott element, og jeg synes det er stilig hvor gjennomsiktig det har blitt. Liker også at bildet virker lite retursjert, og at huden ser normal ut. Utsnittet er spennende, og jeg synes plasseringen av ansiktet i bildeflaten gir ekstra spenst i bildet. Ser ingen grunn til mer luft foran, og jeg tror dette ville ha redusert fokuset på sløret som jeg opplever som vesentlig her. Utfra nedre høyre hjørne virker det som om kvinnen lener seg bakover (hvilket trolig var nødvendig for å skape slør-effekten med mindre det blåste.) Et par prosent kutt i høyre bildekant (inntil treet) ville ha skjult horisonten/bebyggelsen og gjort det vanskeligere å oppdage dette, men det har vel uansett liten om ingen betydning for helheten.

Jeg synes dette var fint, og må fungere glimrende som et del av et bryllupsalbum.

Mvh Jens :)
Håvard F.
Litt utradisjonelt. Liker hvordan brudesløret løfter komposisjonen i riktig retning. Liker også de svake fargene. Synes dette var bra.
mvh
Håvard
Christer B.
Takker for innspill alle sammen. Ser helt klart at jeg med fordel kunne mørket ned noe i nedre høyre eller klippet noe inn for å unngå husene der. Det er faktisk ikke vinden som gjør dette, jeg holder sløret opp med venstre hånd og knipser med høyre. Vi står i skyggen, og det er bare naturlig lys. Også etpar Adj. Layers etterpå.
Avsluttet .
Du holdt i sløret - ja, det enkle er jo ofte det beste :). Og kun naturlig lys - verden beste lyskilde. Ble lurt til å tenke kunstig lyskilde pga den mørke skogen i bakgrunnen, og tenkte hun måtte ha sola i ryggen. Fint utført etterarbeid i såfall. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu