Inn for landing
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-09-01 19:00:55
    Versjon #2
Utstyr
  • canon eos 550D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_547154} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erik L.

Alltid fint med en bie i flukt. Her blir det konkurranse om sesongens siste pollenkorn.
Du har jo kommet greit ut av det.
Ettersom alle elementer er i høyre bildehalvdel kunne jeg gjerne tenkt meg et litt annerledes utsnitt.
mvh. Erik
Morten W.

Morsom situasjon.
Tror jeg ville flippet bildet horisontalt. Ville etter det beskjært litt på den nye høyresiden for å rettferdiggjøre det tette snittet bak den innflygende. Eller glemt flippingen men beskjært godt inn til sommerfuglen + litt oppe og nede.
Janne S.

Takk for tilbakemelding og gode forslag til bedringer, det setter jeg stor pris på. Har forsøkt å beskjære bildet litt, ble det bedre?
Erik L.

Lynrask reaksjon!
Jada, komposisjonen ble myyye bedre. Ulempen med kraftigere beskjæring er at de tekniske små svakhetene ved bildet også kommer tydeligere frem. I et øyeblikksbilde som dette kan vi se litt bort fra slikt :)
mvh. Erik
Avsluttet .

Flott bilde dette, godt gjort å fange bien i svevet, og en ekstra bonus med sommerfuglen som allerede sitter på blomsten. Fine farger og et mykt behagelig lys, likte best V2 selv om små svakheter ble mer synlig som Erik skriver. En dus fin bakgrunn fremhever motivene godt, det var meget bra dette synes jeg.

Mvh Tom Egil
Tore R.

Likte best v1 best. Synes komposisjonen blir litt bedre med luft på venstresiden og diagonalen til vingen på sommerfuglen. Skarpt og fint lys.
mvh.Tore
Bjørn T.

Flott bilde av bia inn for landing - ikke enkelt dette. Liker posituren på bia og fargene i bildet. Veldig bra! Mvh Bjørn
Morten W.

Hei igjen

V2 klart best.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu