-
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-09-02 22:35:32
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger75
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_547375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Dette bildet har mange sider. Det, og en hel del til, skal jeg fortelle om du skriver hva slags blender, lukkertid og ISO du her brukt. Hehe.
Tormod D.
Selvfølgelig kan jeg skrive det :-). 1/1600 sek, f2.8, 200mm, iso 200, to blitser som lyser opp forgrunn.
Avsluttet .
Kul komposisjon med grasset i forgrunnen, enkelte strå er skarpe og andre uskarpe. Skyene skaper dramatikk. De noe uklare skillet mellom himmel, hav og terreng er fint. Siluetten av mannen med briller og personen i bakgrunnen fyller bildet på en berikende måte. Dette passer bra i svart-hvitt. dessuten er det et godt bilde, synes jeg. Av forbedring vil jeg foreslå å øke kontrasten noe for å få skyene til å være mer overhengende. Sagt på en anne måte kan skyene skaper mer dramatikk enn de gjør fra før.
Espen S.
Dette synes jeg var en kreativ o spennende komposisjon: Den nærmeste og mest dominerende personen er plassert helt i ytterkant. Dette balanseres imidlertid helt fint, ved at man umiddelbart følger linja langs horisonten - med de dramatiske skyene over - mot den andre personen som er akkurat passelig antydet. Deretter følger blikket de lye partier av vannet nedover og vaser seg inn i noe siv som er blant det skarpeste på bildet. Spennende! Bildet gir et mystisk preg, med livfulle elementer. Jeg kunne imidlertid gjerne ønsket meg at hovedpersonen hadde blikk og oppmerksomhet rettet utover mot havet eller mot den andre personen.

mvh
Espen
Tormod D.
Takk for hyggelige og konstruktive kommentarer. Har lagt ut en ny versjon med litt mer kontrast i himmelen. Slik nærmeste person står nå virker det på meg som om han er opptatt med noe, kanskje en mobiltelefon og SMS? Det var det som gjorde at jeg synes bildet var litt spennende og at det kunne fortelle flere historier...
Avsluttet .
Den nye versjonen er bedre med mørkere skyer, synes jeg. Kanskje kan kontrasten økes enda litt til om du klarer å beholde den lyse horisonten. På den måten kan du få en slags symmetri mellom himmel og jord, for å bruke en slitt metafor.
Kolbjørn P.
tøft bilde Tormod, ser du jobber mye med blits ute, som er spennende, litt artig med dine betraktninger ang hva nærmeste person holder på med, det kan ikke tenkes han fikler med en fjernkontroll?
mvh Kolbjørn
Tormod D.
He he, avslørt. Godt observert Kolbjørn. Jeg synes det ble en litt sær historie å skrive at personen (meg) fiklet med en fjernkontroll istedenfor det som er mer vanlige blant folk, nemlig SMS :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu