?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
André G.

Jeg så en thumbnail som vekket interessen min pågrunn av fargene. Så klikket jeg meg inn og fant ut at det var et skikkelig merkelig bildet. Det var interessant og jeg likte det. Jeg liker kontrasten i fargene. Den mørke himmelen og den belyste blomsten. Også svever x-factoren forbi i lufta der. Jeg skjønner ikke hvorfor, men det gjør ikke noe fordi jeg likte det! :)
Lone M.

Tøft bilde dette Tormod. Merkelig som Andre sier, men jeg også synes dette er meget stilig. Er det deg vi ser som spretter opp i luften her ? he he Lone :)
Avsluttet .

Spenstig bilde av en jubel som ikke skal holdes tilbake.
Hvorfor i allverden skal den det?
Vi må lære å utrykke vår begeistring som begeistring.
Ikke som saklighetens apostler.
Men akkurat som denne mannen her.
Han har ikke vunnet i lotto.
Han er bare så uhemmet glad over å få lov å være nær planter og stein; i naturen.
Børge W.

Jeg stoppet opp ved bildet uten at jeg helt kan si hvorfor. I utgangspunktet har jo blomsten og den hoppende mannen lite med hverandre å gjøre. Et godt bilde skal få betrakteren til å stoppe for å reflektere over hva det er han ser. Bare gjennom å starte en slik tankeprosess hos betrakteren har man oppnådd mye selv om man i utgangspunktet vil at tankeprosessen skal munne ut i en ny erkjennelse eller sette følelser i sving.
Fred S.

artig, med en forunderlig kontakt mellom skyggehopperen og blomsten. Den er forresten Gullris, de holder seg "levende" til langt ut på høsten, så jeg tar bildet som en hyllest til nettopp den årstiden.

vh fred s
Heidi N.

Artig bilde. Her ble jeg nysgjerrig og måtte titte innom. :) Liker den lave kameravinkelen, og at fokus er lagt på blomstene. Så er det opp til fantasien å finne ut hvorfor han der bak tar et hopp. :)
Heidi
Tormod D.

Takk for hyggelig kommentarer. Lone: Ja det er jeg som hopper og spretter.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu