Knust glassmanet
Eller kanskje det bare var glass...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548512} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Elisabeth M.

Hehe - den fryser vel ikke engang:))
Her har du fått søppel til å bli et fint lysspunkt på en mørk strand... liker fargespillet på de forskjellige skjell og på stein:)
vh/elisabeth
Avsluttet .

Hihi..mye man kan finne på stranda..og dette lsyte opp som elisabeth sier...ble en fin effekt dette!!
Hilsen
Tove
anders s.

ikke noen pudding denne maneten.-)
hard som stein er den:-)
mvh anders
Willy K.

Takk for kommentarene :-) Jeg ser i ettertid at jeg kunne ha flyttet litt å noen ting, men jeg liker aller best å fotografere motivet akkurat som jeg finner det. Uansett ikke noe å tygge på dette:-)
Håvard F.

Først trodde jeg manet.. men ja.. glass.
Flott sett. Så i går på tv (mener det var norge rundt) at programlederne testet manet som "Sushi".. vel.... hver sin lyst...
God lørdag Willy
mvh
Håvard
Tove H.

Litt gelè fra godteposen, hehe... Mye å finne på stranda.
Fristende å flytte på ting... jeg har alltid endt opp med bildene slik de er, blir lett konstruert preg om en begynner å flytte på ting, først litt, så litt til... Flott sett, ja.

Fin dag til deg.

Tove
Lars Ivarson F.

hmm... slike motiv kan lett falle i fisk, m.a.o ei fotografisk utfordring..ikkje minst kompositorisk og vinklingsmessig som du har løyst bra..gromt
Fred S.

Forsåvidt et anstendig prinsipp dette med å helst fotografere ting slik en finner dem, men det skader ikke å ommøblere av og til. Maneten eller hva det nå enn er forstyrrer mer enn den tilfører i mine øyne, ikke minst fordi de andre gjenstandene/elementene er såpass varierte, fargesterke og delvis vakre at de ville ha "gjort" bildet uten "maneten".

vh fred s
Willy K.

Takk dere siste! Jeg tok forresten flere bilder uten glasset, men selv om det blir mange fine firmer og farger, mangler de et hovedelement.
Ha en flott søndag!
Vibeke S.

Willy - enig med Håvard....trodde det var en glassmanet, men,....fikk det ikke tli å stemme helt med de rette kantene...hehe....
Enig med deg - fotografer det slik du ser det!! DA er det ekte og opp til hver enkelt å "tolke". stiller du det opp blir det mer et "stilleben" og ikke en "dokumantar" av det en ser!! Jeg liker det som det er!!! :-)
HA en god dag!! :-)
Vibeke :-)
Liv F. D.

Hei Willy !
Likte godt denne komposisjonen fra strandkanten. At det er vått her gjr at kontraster og farger kommer veldig fint frem.
"Glass-maneten" stjeler vel litt mye plass, men gir også god kontrast til alt det mørke. + for høstløvet.

Ha en strålende foto-helg!

mvh
Liv ")
Jan Erik F.

Trodde dette var manet ved første blikk på bildet ditt. Fint lys og flotte mettede farger:)

Jan Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu