En kunstner og hans bilder på Montmartre.
Jeg har sagt det før og gjentar gjerne at portretter ikke er min greie. Jeg tar snapshots og helst når modellen ikke er obs. på at det skjer. Slik også her.
Jeg har merket meg at det var et par
stykker som ville ha originalen av et bilde jeg la ut 25.august der jeg hadde rett og slett laget et bilde ut av et snapshotportrett det fordi det var for uskarpt til å bli et normalt foto. Hadde det ikke vært fordi han laget en kulltegning av meg som jeg nok betalte for mye for så hadde nok det bildet aldri blitt redigert, men jeg ville se om jeg kunne få noe ut av det rett og slett for minnet skyld. Resultatet har vært ute på 2 norske og en international side og fått delte tilbakemeldinger og det er greit nok. Jeg lager bilder som jeg sjøl har sansen for og legger dem ut for å se hva andre synes. Jeg bruker ikke matematiske metoder for å komme fram til resultater som flest mulig vil rose slik det ofte er blitt gjort for å komme fram til melodier som kanskje kunne vinne melodi grand prix som det fortsatt kalles på folkemunne. Jeg forstår jo at folk gjerne vil se utgangspunltet når jeg presenterer et bilde som avviker fra det normale, men det tar oppmerksomheten bort fra det bildet jeg vil ha tilbakemelding på og ofte kommer en masse meninger om utgangspunktet hvilket for meg er fullstendig uinteressant. Noen vil kanskje se dette som arrogant og aristokratisk hvilket det ikke er. Jeg har så mye bilder at jeg må prioritere. Fortsatt er bare 1/4 av bildene fra Paris gjennomgått og 118 er nå lagt ut på min portfolio på pbase. 170 bilder av arkitektur fra Oslo har jeg enda ikke sett - bare lagt i en mappe. Over hundre bilder av gamle falleferdige gårdsbygninger fra Solør tatt på tirsdag ligger fortsatt i kamera samt diverse andre bilder som burde vært redigert før de blir glemt. Derfor er jeg egoistisk nok til å prioritere etter eget forgodtbefinnende hvilket nok også går utover kommentarer jeg kanskje burde skrevet på andres bilder her på siden da jo mange stiller opp og gir meg tilbakemeldinger.

http://pbase.com/kneppen
Fornøyd til tross for at jeg ikke gjorde noe med en uskarp person i bakgrunn.
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC OS HSM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSnapshot tatt for frihånd i regnvær
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Ikke enig med deg angående portrett. Her har du nemlig fanget et godt motiv der kunstneren er plassert sentralt i bildesnittet og som viser hvordan kunstneren betrakter sine verker. I tillegg er det flotte, skarpe farger.
Likte dette svært godt! Flott, Roar!
Lars Ivarson F.

du må ha vandra lenge på montmartre..on the other hand, skal ikkje vurdere kunsten på biletet, som verkar relativt tabloid og for turisten på trottoiren..derimot likte eg snittet i ditt bilete og plasseringa av kunstnaren i biletflata..flotters
Heidi N.

For det første vil jeg si at bildene på veggen var utrolig fine. :) Bildet ditt likte jeg også veldig godt. Skjorta til mannen matchet fargetonene i bildene, og han står der så tankefullt.
At du må ta prioriteringer som i en periode går på bekostning av å kommentere her inne er du ikke alene om. Har hatt mange slike perioder siden i vår, og sånn blir det nå bare av og til. :)
Kos deg med bildene dine, du. Med god samvittighet. :)
God helg!
Heidi
Solvår B.

Kunsten på Montmartre har ikke forandret seg siden jeg bodde i Paris i 1971.
Flott portrett av kunstneren som beskuer sine verk. Og fargerikt må det være når det er et Roar-bilde.
: ) Solvår
Alf B.

Likte dette portrette av en kunstner, kamera vinkelen og utsnittet du har valgt fungere meget bra syn jeg og vi får ett innblikk i en kunstners verden på en måte , flott levert.

Alf
Eli S.

Eiffeltårnet i alle mulige valører og kunstneren selv like fargerik. Dette likte jeg. Flott dette.
:) Eli
Avsluttet .

Flott portrett Roar. Liker når du tar bilder og når motivet ikke er klar over det...Da syns jeg det blir mer naturlig uttrykk.
Skarpt og flott bilde, ser ut som han liker eifeltårnet :)

mvh Øyvind
Line H.

Vet ikke om det er positivt men så ikke eifeltårnet for bare motivets helhet...som i : så ikke skogen for bare trær.
For meg betyr det ,vekk fra det som ´selger`mest .
Lker utsnittet og fargene...Han grå typen opp til høyre skulle hatt en dask på labben for å sette ryggen til en flott situasjonsbilde.

Mvh Line
Kirsten H.
+1
Må si jeg liker dine bilder bedre enn de denne kunstneren prøver å få solgt. Når det gjelder aktiviteter og kommentarer på dotten er man vel helt fri til å kommentere det man har lyst til, jeg forventer ikke at noen skal kommentere bildene mine i retur for en kommentar. Men noen blir man liksom kjent med, og da er det naturlig å åpne bildet og slenge inn en liten hilsen.
Mvh Kirsten
Eva Marie P.

LIkte godt dette portrettet. Jeg er enig i noen dei beste portretta kan komme då personene ikkje er klar over det. Her syns eg du har fanga kunstneren i et godt øyeblikk, han ser fornøyd ut og har et godt utrykk. Det at bildene hans er med er jo også veldig vesentlig. Du presanterer han på en flott måte. Med ett knips, forteller du oss mye.
Ellers er jeg enig med Kirsten. Jeg kommenterer bilder som tiltaler meg, ser skjelden på navn før jeg åpner et bidle og venter ikkje noe "pliktkommentar" i retur :O) Det blir for dumt.

-epl
Lisbeth S.

fint portrett av kunstneren som har en grei positur, artig med alle variantene av eiffeltårnet, hvis man skal pirke kunne personen i bakgrunn vært ungått, men forstår det du skriver om snapshot, så helheten ble etter forholdene veldig bra.
mvh Lisbeth
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette bildet likte eg.

Først og fremst for vinklingen din her der vi får se kunstneren sammen med sine kunstverk, bilder som eg forøvrig likte veldig godt.

Eg opplever deg aldri hverken som arrogant eller "aristokratisk" når du feks. lar være å legge ut originalbildet/en ny versjon av et bilde, av et av dine bilder her. Eg synes det er helt i orden, og føler det samme sjøl, hvis folk ber meg om nye versjoner, så må det være opp til den enkelte om det er hovedversjonen en ønsker å formidle, uten tilleggsversjoner, eller om en selv ønsker å vise andre versjoner.

Mvh Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu