I baksetet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_549347} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Andreas Bøe F.

Nydelig lys. Karakteristisk utseende på mannen med et avslappet og tankefullt uttrykk. Behagelige svart hvitt-toner. Jeg liker dette! Eneste jeg stusser over er stanga til venstre som jeg synes er litt dominerende. Ville gjerne sett en kvadratisk kutting, men som fortsatt er symmetrisk mtp. bussetene.
Mvh Andreas.
tove j.

Veldig fint lys på denne karen bakerst i bussen. Fint bilde der jeg personlig ville kuttet i toppen og fjernet stangen til høyre. Hilsen tove
Liv F. D.

Flott lys og fint komposisjon. Likte at du har valgt sv/hv.

mvh
Liv ")
Wilko J.

Likte komposisjonen, bw og at hans plassering...Tove er inn i noe...men jeg er usikker...det handler også om miljøet rundt han....
ketil g.

Takk for tilbakemeldinger. Dere nevner stanga. Jeg forsøkte å endre utsnittet slik at stanga kom utafor snittet, men syntes det ble for statisk og litt "kjedelig".

ketil
Elisabeth M.

Liker at du velger en "upynta versjon i sort/hvitt. Personen utstråler stor personlighet så et annet snitt kunne vært portrett, og da er det jo et helt annet bilde..
Likte dette godt:))
vh/elisabeth
Tove H.

Veldig bra! Ser ut som sistemann som skal av... laaaang busstur.
Liker lys, komp og sort-hvitt!

Tove
Willy K.

Veldig bra uttrykk, og flott i shv. Flott modell. Ser det er litt fram og tilbake vedr stangen, jeg synes både den og boksene i taket hører med i en buss, og at bildet er greit som det er. Kanskje jeg savner et par milimeter under skoen hans (pirk). Tror du har valgt tittelen med en undertone vedr sosial rang eller noe i den dur, men når jeg først tenker på det kan det være både positivt og negativt ladet, så jeg lar det ligge :-)
Avsluttet .

Flott bilde med fint lys og flott uttrykk!! Morsom fremstilling innrammet blandt alle setene!
Hilsen
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu