Ikke kødd med bæret mitt...
Jeg har ikke ligget mange døgn i kamo telt for å ta dette bildet. Som mange sikkert har gjettet har jeg bare tatt ferja ut til Gressholmen i Oslofjorden. Det kryr av kanin-tryner der..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-07-13 10:49:22
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon Powershot S45
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBlitz-
    husk åte og et snilt blikk, disse dyra er rå på å avsløre slemminger ;o)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger602
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_55139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jo Grim G.

Vann er som regel vannrett, når det er stillestående....
Liker fargegjentagelsen fra øye mot himmel, og kontrasten mot det rød bæret. Var jeg deg ville jeg ha fjernet alt rotet, som trekker oppmerksomheten, vekk fra objektet. En bedere lysutligning ville også ha hjulpet. Sorry!
Kjetil H.

Er dette den samme monster-kaninen som i Monty Python's ''Holy Grail'', her lettere kamuflert i sort? Artig bilde, ser skikkelig mannevond ut i blikket. Rotet er nevnt men summa summarum ett bra bilde.
tommy e.

Likte det, hehe! artig!
Are T.

Sorry? Neida, det skal man ikke være for å gi konstruktiv kritikk! Takk sier nå jeg!

Vann=vannrett? Skjønte ikke helt den, tenker du på bakgrunnen er det en bukt som jeg ikke har noe særlig kontroll over. Lyssettingen er jeg enig i, og jeg vurderte om jeg ville legge ut dette bildet i det hele tatt, men jeg likte ''blikket'' til Kalle.

Jeg har brukt blitz, og var såpass nærme at jeg nok burde ha tonet den ned enda mer enn til to hakk under normal. Har kjørt levels litt ned i PS, men hjalp bare SÅ mye.

Legger ut en ny, mer kuttet versjon om det hjelper.

MvhA
Jo Grim G.

Hei igjen.
Stillestående vann=vannrett! Jeg forstår, at du ikke har kontroll over bukta i bakgrunnen. Men du har vel kontroll over bilde?? Eller, lager du sjøen om til elv med hensikt? No hard feelings!
MVH
Jo Grim
Are T.

All min kontroll er relativ, jamfør resultatet av dette bildet; bilde nr. 73769

Anyways, bra å få litt spark i trynet - opp og fram!

MvhA
Jo Grim G.

Kontrollbildet ditt er nesten helt perfekt, og forøvrig kjempebra, med den adderende teksten. Hvis du vil ha konstruktiv kritikk på det bildet, les understående, og husk, det er absolutt ikke ment, som hverken slag eller spark i ''ansiktet''. Stå på!

bilde nr. 73769: En liten ting, kunne du ha gjort, når du allerede var på tå hev for politiet. Hevet kameraet ørlite, og du hadde sluppet den uheldige ''mergen'', mellom øvre venstre kant radar, og svingen.

Dette blir jo bare synsing, og hadde jeg vært i dine sko, og hadde hatt muligheten, tror jeg jeg hadde valgt, basoka fram for kamera....

Uansett et Topp bilde!
MVH
Jo Grim
Arild S.

Artig med jordbæret og det blå øyet som vaktsomt følger med på hva du gjør.

v2 er en forbedring, men den lyse himmelen stjeler oppmerksomhet.

Arild
Jo Grim G.

Hei igjen!
Kalle Kanin er nødt til å være smartere enn en rev. Reven har to åpninger, og benytter seg kun av den ene. mens Kalle fortsetter med sin andre mulighet..... Mitt bilde (>bildekritikk=73113) !!
Det verste er, at jeg ikke oppdager det før nå... Kanskje ikke så rart, du velger ett av de to, av mine bilder, som ikke har fått kommentarer...... ''STILIG'', som mange på ''Dotten'' ville sagt! Og kanskje enda fler ville sagt, helt enig med......

Fra spøk til: IKKE Halvor, IKKE hARE!!

Nei, nei, og atter nei, nå må jeg gi meg...

Og dette kommer fra sjela: Ut fra det jeg har sett av deg, (kun via dotten), virker du som om du er ærlig, har humoristisk sans, og med beina godt planta på jorda. (Så lenge det ikke kommer til bilder av sport)...

Når det gjelder ''Mikkel'' har han levd et langt liv. Og med dette, forstått,.. at når noen truer bakdøra hans. Ja, da velger han hovedutgangen..

Han ba meg forresten hilse å si, at hvis du ''lurer'' på hvordan, ja, da er det jo bare å spørre!

MVH
Jo Grim & Mikkel (dekknavn: Lurifax)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu