Fotoglede
Bildet inngår i albumet Osloinspirert kunst -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-09-26 23:46:59
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF 70-200mm f/2,8 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger215
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_551722} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Svein Erik N.

Liker lyset i orginalen, også fokuset i bilde.
Liker v2 også. Så jeg klarer ikke å velge.
Det eneste jeg skulle ønske var at den fremmre modellen kikket inn i kamera.

mvh
Svein E.
Espen P.

Det her synes jeg var rett og slett dårlig. For meg ser det ut som et snapshot hvor den næreste personen blunker i det bildet taes.. Du har mange knalle bilder, men dette synes jeg var intetsigende, mildt sagt. :)
Lars-Anders M.

Nå gleder jeg meg, endelig noen som ikke bare skriver bra bilde eller noe slikt. Espen skriver det han mener det betyr meget for meg. Jeg mener vi alt for ofte skriver noe som er mest for å få flest kommentarer. «kommenter for selv å få kommentarer» Ja det er moro med mange kommentarer men ikke bare for å få kommentarer. Vi trenger litt mer (jeg er selv ikke flink til å skrive gode kommentarer, men ønsker å prøve)
Espen ja det er ett snapshot. Jeg møtte jentene på en Oslo tur 29 07 2011. Selv syns jeg bildet viser gleden ved fotograferingen. Det er det jeg selv syns bildet formidler. Det er ikke noe forsøk på portrett.
Takk til Svein og Espen

mvh
LAM
Marianne W.

Jeg tror bildet kunne vært bra, jeg liker type snapshotbilder, men må si meg enig med Espen. For utrykket er ikke bra på noen av jentene. særlig da hun som står fremst. Greit man skal fange øyeblikket, men jeg ser ikke helt gleder som tittelen på bildet sier og det som kunne vært der.
Lars-Anders M.

Tusen takk Marianne.Man kan bli blin på sine egne bilder.
mvh
LAM
Inger-Lise S.

Som et snapshot for å vise fotoglede, er dette godt nok,( jeg ville likevel kuttet det lyse partiet oppe,selv om det vil ta litt av jentas hår,- ok det) men ikke som portrett. Det er det jo heller ikke ment som. Vi vet du kan ta portrettbilder.
Du er inne på noe viktig i det du skriver her! Men man får håpe at folk i hvertfall mener det de skriver. Å alltid gi tilbakemeldinger mener jeg er noe helt annet enn å skrive for å få, bare for å nevne det..
Innholdet i kommentarene er det som teller, ikke antall!

Inger-Lise
Kirsten H.

Jeg likte dette øyeblikksbildet, det uttrykker det det mener, fotoglede. Jeg ville kuttet litt i toppen slik at det lyse feltet forsvinner.
mvh Kirsten
Bjørn R.

For et objektiv!
Lars-Anders M.

Bjørn. Kan du forklare litt vad du mener med din kommentar?
mvh
LAM
Per N.

Hei Lars-Anders
Jeg liker bildet ditt godt. Synes du har fanget en "frisk" ungdoms situasjon. Spontant og med en kleskode som "mine " damer IKKE hadde i sin tid. Nå er undertøyet en del av den synlige kleskoden . Like det eller ikke . Tenk bare på hva de unge har for tilgang til elektronik/kamera ??
Tiden står heldigvis ikke stille.
En underbar bild :-)
God helg til deg.
mvh Per
Lars-Anders M.

Takk Per!
Disse to dimerne hadde stor glede av sin fotografi, de tog spontant kontakt med meg da de så att jeg kom med min kamera. De ville bli fotografert og det gledet meg og.
Mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu