De bare gikk...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger155
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_551951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Solvår B.

Selvfølgelig gikk vi! :))
Willfred spiste et forgiftet eple og måtte ha akutt hjelp.
Det ble ingen vielse, så jeg hadde ingen interesse av å stå
der å krangle med Pedro på manglende spansk.
Om den siste personen er dyrlegen eller en av Drivdalsslektas mange underfundige, skal jeg ikke uttale meg om. Jeg var opptatt med veldig myyye i dette øyeblikket.

Jeg har forresten besøkt Willfred hver dag på dyreklinikken her i Stavanger. Han kom seg sakte men sikkert. Plutselig en dag var han vekk. Personalet skjønte ingenting. Nå innrømmer du at du har hentet ham til Bergen. Ikke pent å kidnappe en søt liten flodhest, Tove!

Joda, blå eventyrbilder kan du lage, flotte eventyrbilder, men jeg må innrømme at jeg er bittelittegrann engstelig hver gang et slikt dukker opp på skjermen. Jeg aner aldri hva som skjer med meg. :))))
: ) Solvår
Tore M.

liker de mørke abstrakte figurene mot den blåe bakgrunnen.fin komp. liker bildet godt
Venche J.

Ler godt av Solvårs herlig kommentar. :)

Igjen et flott bilde der du finsliper teknikken din. Her er det bare å sette fantasien i sving.
Flotte blåtoner med nydelig innslag av rosa og rødbrune nyanser.
Egentlig så er det jo naturlig at brudgommen og brura går. Hvordan skal de ellers nå flyet som sender dem på bryllupsreise. :)
Venche.
Eli S.

Ler av Solvårs kommentar jeg også.
Et herlig eventyrbilde med flotte blåtoner.
:) Eli
ketil g.

Dette var sjeldent tøfft. "Glidende" skygger og formasjoner/mennesker. Lurer fælt på hva som skjer her og vil forhåpentligvis ikke finne noe svar, men bare lete..... Blinkskudd.

ketil
Trygve B.

Et mer abstrakt bilde. Hva ser jeg? Det må være en som flykter. Noen kommer etter. Men hva vil de. Et barn som løper etter, men er det en mann som ser en annen vei. Det får meg til å tenke på en mor som forlater hjemmet , men barnet vil ha henne tilbake, mannen snur ryggen til. Det var tanker jeg fikk. Har ikke lest ovenstående kommentarer. Bildet ga virkelig rom for fantasien. Bra. God etterbehandling.
Inger-Lise S.

Hei Tove! Er de nå ute i tåka igjen:) Tror jeg kaller de Tåkefolket! Men det blir dekorativt når de viser seg ute, hva de enn finner på. Flott denne serien din, med stilig effekt.

Inger-Lise
Ottar P.

Et spennende bilde som setter fantasien igang,
bra jobba!
Marit O.

Spennende og fantasifult,flott effekt i bilde Tove
syntes det ser ut som et par som er nygifte som er på vei ut til sin livs reise!

Mvh

Marit
Hans-Jørgen H.

Hu Marit har jo heilt rett hu Tove...
Erre ikke Pedron og hu Solvær i bryllupsstasen...Men det var nok før det gikk knute på tråden....
Akk..ja..livet tar mange vendinger.
Her skal de ut på bryllupsreise med selveste Poseidonskuta...
En ilter guttunge fra Drivdalsslekta sår og holder ap med dem..mens han Arild lettmatros er klar for seilasen som førstereisgutt.

Meget spennende, mysteriøst og eventyraktig bilde Tove....
Like the blue very well...
Tyrrrinnnn.
Lisbeth S.

Herlig effekt du bruker, liker blåtonene og det disige uttrykket, Fint komponert og nok en artig historie med spennede og fantasifulle komentarer fra de over, blir spennede videre :)
mvh Lisbeth
Avsluttet .


Blå avskjed, men de har ikke forlatt oss, de må bare videre i sin misjon og visjon om fortsatt å lære andre om å bli gode og modige.
Her vinkes det farvel, men det er bare midlertidig.
Egentlig synger de; på gjensyn.
Kreativt og fantasifullt bilde av trekløveret.
Odd E. k.

Du store min Tove!!

Don Pedro har hengt på klessnora til tørk hos sognepresten i bygda i nesten en uke nå, etter at han falt ned i Alvdalselva og ble fisket opp av en østerdøling. Nå har han kommet på fote igjen og ble staselig etter at Solvår møtte opp. Etter alt oppstyret kastet hun ringen og vendte han ryggen. Jenta fra drivdalsslekta som Don Pedro hadde med seg som et siste forsøk på å overtale Solvår, prøver her å gi Solvår det giftige eplet på anmodning fra Don Pedro, som ble skikkelig harm.
Ja Solvår, nå må du til Bergen og hente Wilfred hvis du ha han i live,for drivdalsgubben har nå kommet ut av psykosen og er nå på farten over fjellet til Bergen for å kidnappe Wilfred. Gubben legger nå sin harme på Solvår og Don Pedro for all bombingen og den regningen som snart forfaller fra forsvaret. Drivdalskjerringa har dreget frem slaktekjelken fra grisehuset, kokende vann er satt over ildstedet og knivene slipes. Nå blir Wilfred slaktet og blir til julemat hvis ikke Solvår kommer til Bergen snarest, for det er bare få dager igjen før gubben entrer Bergen by.
Makalaust dette Tove. Gubben har vært hos deg før, så han kjenner den rette vegen. Hjelpe me, når går siste buss fra Stavanger tro?

Nydelig dokumentasjon dette Tove, her vender Solvår ryggen til Pedro som forsøker via en slektning av drivdalsslekta å gi henne et giftig eple etter at hun kastet ringen.

Mvh

Odd E.


Solvår B.

Det er en ting du og Drivdalsslekta har glemt, Odd.
Mamma flodhest er kommet på banen. Ingen har mulighet til å kidnappe Willfred når hun passer på ham.
Hun og jeg har hatt en lang samtale. Vi er blitt en slags venner, siden jeg har hatt kontakt med sønnen hennes i vanskelige perioder.
Hun har lovet å stille opp hvis noen truer meg, så nå er jeg helt trygg. Ingen er så dumme at de prøver å gå til angrep på noen tonn flodhestmamma. Og prøver de, så er det synd på dem......
Så i dag kan jeg nyte den sola vi er lovet, hvis den kommer, og ikke tenke på Pedro og Gubben & co. Kan man ha det bedre?
: ) Solvår
Håvard F.

Spennende foto Tove. En kan tolke som en vil... Ser nesten ut som 2 voksne som går fra hverandre og et barn som misstrives....
mvh
Håvard
Liv F. D.

Nydelig fra deg Tove. Jeg er så fascinert av disse bildene. Vakkert lys og fine blåtiner, flott levert - igjen!

mvh
Liv ")
Frode L.

Hei.

Kreativt med en flott komp, et spennende bilde i fine blåtoner som kan tolkes på mange måter.
Må le av kommentarene over.

Frode.
Tove H.

Hjertelig takk for alle de inspirerende og gode kommentarene!
Dere som er inne i eventyret, svarer på fortreffelig vis og øser av stor fantasirikdom. Nåja, Solvår, alt er ikke fantasi... Men takk for at du fikk karene til å forstå at drivdalsgubben må holde seg unna Bergen.... puh.
Klart det er Arild lettmatros, Tyrin... men egentlig en katastrofe at han ble med...udugelig til sjøs.
Ler meg ihjel av diverse syn når jeg leser kommentaren din Odd E... bare synet av Don Pedro til tørk på klessnoren til sognepresten, kostelig:-)

Så er det så mange fine tanker til bildet som er løsrevet fra eventyret. Det setter jeg stor pris på.
Hva dere ser og tenker er jeg alltid veldig glad for å høre.
To voksne som går fra hverandre og et barn som mistrives, blå avskjed, som ikke er egentlig avskjed, for de vil lære oss å bli gode og modige, det er midlertidig farvel fra noen som egentlig synger på gjensyn, nygifte på vei til sin livs reise,.. til å rekke flyet til bryllupsreisen, en mor som forlater hjemmet, mens barnet vil ha henne tilbake og mannen snur ryggen til...

Tusen takk til alle som har kommentert på den ene, andre eller tredje måte.
Glad bildet holdt mål og at dere ikke er lei.... ennå.

Tove
Inger Anne Maritsdotter V.

Kommentarene fra de ulike er underholdning nok i seg selv her:)
Det er et spennende bilde med sikkert rom for mange tolkninger.

Min fantasi/tolkning blir følgende....ser en liten jente og hennes eldre bror står aleine på kaien....men moren.....eller kanskje en tante.....ev. mor og far......drar avgårde.....kanskje er vi 100-150 år tilbake i tid hvor mange nordmenn dro til "det forjettede land"/Amerika for å søke lykken....ne, det virker lite logisk at de drar fra barna sine......kanskje det bare er en dagstur med båt.....for 100 år siden.......får i allefall følelse av at dette er i "gamle dager"......liker helhetsuttrykket her, stemningen og det føyer seg fint inn i rekken med dine andre bilder i samme sjanger.....der har du ditt særpreg.....hold på det......det er originalt og kreativt....

Leser også andre "historier" i de ulike kommentarene her......artig å lese......særlig Solvår, Tyrin og Odd sine uttalelser.....herlig...;)

Inger Anne
Avsluttet .

Sci-fi. Aliens. Det er hva jeg ser. Og jeg liker det jeg ser! Veldig interessant stemning, og man kan lage sin egen historie. Dette var eye candy, Tove :)

-T
Tove H.

Tusen takk Inger Anne og Tanja, glad for at dere likte bildet!!
Inger Anne: Interessant historie om sjøreise og avskjed for 100 år siden.
Tanja: What? Aliens, jeg ler... Men, hvem vet?
Tusen takk til dere , jeg setter pris på kommentarene!

Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu